Az apa mennyit lehetett bent nálatok a baba mellett a szülés utáni 3 napban?
Sehol nem lehet bent apuka olyan vajúdóban ahol egyszerre többen vannak, mert sérti a vajúdó nők jogait. Hiába lobogtatod a paragrafusaidat, mert láthatóan értelmezni nem tudod.
Amúgy 17-es voltam. A 14-es nem én vagyok. Legalább vedd a fáradtságot, én nézd meg a százalékot. Várj! Segítek! 65 és 79... Na egyforma.
Tudod, attól, hogy azzal a válaszolóval egy véleményen vagyunk, nem azt jelenti, hogy egy ember írkál, hanem csupán annyit tesz, hogy más is tisztában van a jogszabállyal (veled ellentétben).
Nincs korlátozva a jog, mert mint a jogszabály is írja, "szülője" lehet benn, az meg biztosítva van.
Amúgy ezt a részt ajánlanám figylmedbe:
A (2)-(7) bekezdésekben foglalt jogokat a beteg a fekvőbeteg-gyógyintézetben meglévő feltételektől függően, betegtársai jogainak tiszteletben tartásával és a betegellátás zavartalanságát biztosítva gyakorolhatja.
Tehát a jogok gyakorlása közben ezzel a többi beteget nem zavarhatja. Engem és még sokakat zavart volna 3-5 idegen ember.
Nem olvastam végig a komikat.
Apás szülés volt, utána velunk volt az aranyoraban, aztán hazament. Reggel szültem, délután jött megint a látogatási időben. Kb negyed órara. Ki kellett tolnom a picit a szobából, be nem jöhetett. 3 anyukaval voltam egy szobában. En sem örültem volna, ha más férje bejön, amíg én első gyerekesként szoptatok stb...
Az ember vérzik, minden baja van, a szoptatás fáj az első par napban, ülni se tudtam a varratoktól, igazából ezzel a pár anyukaval se szívesen voltam egy szobaban, de hát nem volt felesleges 1 millánk hogy magánkorhazba szüljek. Ott bent is aludhat apuka..
De amúgy hamar elmegy a 3 nap, addig látogatási időben jöhet, az ajtóig, azonkivul telefonon, videohivassal beszéltünk. Ki lehet bírni. :) Székesfehérvaron szültem amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!