Az apa mennyit lehetett bent nálatok a baba mellett a szülés utáni 3 napban?
Egyágyasban voltam, kb bármennyit bent lehetett, nem is tudom, mit csináltam volna, ha nem jöhet be :( Minden pénzt megért a privát fürdő, és hogy jöhettek be látogatók.
Kórházfüggő amúgy, de ha többágyasba kerültem volna, én se örültem volna, ha be lehetne járkálni a látogatóknak. A babákat is védik így, nehogy véletlenül eltűnjön egy picike...
Akkor nyúljatok bele a pénztárcátokba és igényeljetek vip szobát. Ott éjjel nappal veled lehet a férjed.
Nekünk nem volt erre pénzünk, pedig nekem sem ártott volna, ha ott lett volna apa az első pár napban is, és nem csak akkor látta volna a gyereket, miutan kikerültünk a kórházból.
14 es 17 nem ugyanaz , ezen az oldalon másnak is van 65 százaléka nem csak nekem...
Egyébként meg ha nem tetszik a rendszer, akkor fizess a szobájuk, mert magánkórházba, vagy szülj otthon.
Én külföldön lakom, nálunk nincs ilyen gond ugyanis szülés után pár órával lehet menni haza, de azért mertem a kérdésedre válaszolni mert több évig dolgoztam magyar kórházban, tehát tudom mi a rendszer, és mi a szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!