Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mentőt hívni szülèskor ennyire...

Mentőt hívni szülèskor ennyire ritka? Többi lennt!

Figyelt kérdés

Azt olvasgattam itt is, de főleg sokak elmondása alapján, hogy kocsival mentek be, mert az apa vitte őket.

Na most nekünk nincs kocsink. De úgy tudom, ha csak magzatvíz folyt el, ill csak fájások vannak, nem szívesen visznek be (ez bennem egy gát is, hogy nem èletveszèlyes állapot és kínos lenne úgy kihívni). A taxis meg ha elutasít?

Természetesen, ha vérzés van vagy olyan a magzatviz, ha az folyik el a fajas előtt akkor mentő.

De mi van ha csak fájás van, vagy ha csak tiszta magzatviz elfolyás? Taxi elutasítás esetén.

2019. jan. 25. 19:32
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
55%
Az miert indokolja? Nekem is magas, nalam emiatt kifejezetten nem javasoltak az inditast.
2019. jan. 30. 20:22
 42/45 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azota? Latom, mar tegnapra irtad, hogy inditjak.
2019. jan. 30. 20:23
 43/45 A kérdező kommentje:
Mar megvan 😊
2019. jan. 31. 16:43
 44/45 anonim ***** válasza:
Gratulalok!😊 Vegul mivel mentetek be? Milyen volt a szules?
2019. jan. 31. 21:59
 45/45 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet mentőt hívni, ráadásul az ingyen van. A taxi sokba kerül.
2019. febr. 5. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!