Szüléskor egy nő miért örülne, ha nem látja, a nagy pocakját ruhán keresztül?
Figyelt kérdés
2018. okt. 30. 07:44
1/19 anonim válasza:
He? Ezt írd már le még egyszer jobban átgondolva.
4/19 anonim válasza:
Én szülés után örültem, hogy nem látom. Szülés közben ez okozta volna a legkisebb örömet. 😄
6/19 anonim válasza:
Örültem, hogy nem látom a hasamat ruhán keresztül, mert ha látnám, az azt jelenti, hogy röntgen szemeim vannak. És a röntgensugárzás árt a babának, ezért egész terhesség alatt vigyáznom kellett volna, nehogy véletlenül a saját hasamra nézzek.
8/19 anonim válasza:
Esetleg arra gondolsz,amikor császármetszéskor eltakarják az anya elől a műtétet egy paravánszerűséggel?
(Bár nem volt még császárom,lehet,hogy ez csak a filmekben van...)
9/19 anonim válasza:
Hát én szülések közben azt sem tudtam van-e rajtam ruha, nemhogy a hasammal foglalkozzak. :D Utána meg örültem, hogy lyuk van a hátsómon, nem a hasammal foglalkoztam.
10/19 A kérdező kommentje:
bocsi,hogy hülyén fogalmaztam. Arra gondoltam,hogy egy nő annyira meg akar szülni már a sok nehéz teher miatt,hogy nem birja a nagy pocak által nyujtott látvány.t
2018. okt. 30. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!