Tíz nyomorúságos órát vajúdtam a császár előtt, de ilyesmi meg se fordult a fejemben. Imádtam a terhes hasam mindvégig, amíg terhes voltam. Inkább utána hiányzott. De sose lett volna útban, hisz a kisbabát jelentette.
Szerintem egy nőnek van annyi lélekjelenléte még akkor is,hogy nem csak magára gondol, meg a szenvedésére
2018. okt. 30. 13:28
12/19 anonim válasza:
Á, hogy így érted?
Nem a látványa zavart, hanem a "terhe" a végére. Igen, vártam már, hogy végre a kezemben tarthassam, ne belül cipeljem.
Nem szerettem terhesnek lenni, mert nagyon nehéz terhességem volt.
2018. okt. 30. 19:21
13/19 anonim válasza:
Nem a látvány a probléma... Utolsó hetekben már se feküdni, se aludni nem tudtam, hol a hátam, hol a derekam fájt, ha megfordultam, zsibbadt az oldalam, ha ültem/álltam, leesett a vérnyomásom... (igaz, ez végigkísérte az egész terhességeim).
Utolsónál 40+2 bementünk sima ctg-re, doki megvizsgált, azt mondta, hogy szerinte már ne menjek haza, minimálisan kinyíltam, megindítaná... Hát nem utasítottam vissza az ajánlatot.
2018. nov. 18. 12:12
14/19 anonim válasza:
8asnak ez a váló életben is így van, mert azért valljuk be aki ébren van császárnál elég ijesztő hogy ott vágnak fel és veszik ki a babát majd varnak össze ugyhogy végig nézed :D de válaszolva a kérdezőnek azért lehetséges ez mert valakinek nagyon nehéz a terhesség sok gonddal járt (pl. Vizesedett, terhességi toxémia stb.) Ezért el tudom képzelni.
2018. nov. 18. 12:54
15/19 anonim válasza:
14 - csàszàrnàl semmit nem nézel végig. Egy lepedő van elötted. Nem làtsz semmit műtétből.
2018. nov. 18. 15:35
16/19 anonim válasza:
15os a 8 kérdését a válaszoltam 😉. 14#
2018. nov. 18. 17:56
17/19 anonim válasza:
*kérdésére
2018. nov. 18. 17:57
18/19 anonim válasza:
26-ne haragudj. Csak nemrég olvastam itt olyanokat hülyeségeket a csàszàrról... :) Azt hittem lefordulok tőlük a székről. :) Úgy értelmeztem, hogy azt îrod, hogy végig kell nézni, ahogy felvàgnak. Tévesen. Ne haragudj :)
2018. nov. 18. 18:27
19/19 anonim válasza:
18# semmi gond 😀 hat igen én is olvastam néhány olyat, hogy a hajam égnek állt 😀😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!