Mentőt hívni szülèskor ennyire ritka? Többi lennt!
Azt olvasgattam itt is, de főleg sokak elmondása alapján, hogy kocsival mentek be, mert az apa vitte őket.
Na most nekünk nincs kocsink. De úgy tudom, ha csak magzatvíz folyt el, ill csak fájások vannak, nem szívesen visznek be (ez bennem egy gát is, hogy nem èletveszèlyes állapot és kínos lenne úgy kihívni). A taxis meg ha elutasít?
Természetesen, ha vérzés van vagy olyan a magzatviz, ha az folyik el a fajas előtt akkor mentő.
De mi van ha csak fájás van, vagy ha csak tiszta magzatviz elfolyás? Taxi elutasítás esetén.
Csak fajasra miért utasítanak el a taxi?
Magzatvizszivargasnal megértem az indokot, de elfogadni nem tudom. Ebben az esetben mentőt hivnek,
Esetleg nincs olyan rokon, ismerős aki be tud vinni a kórházba?
Ismerős mondta, hogy elutasithat, mert ha nem folyt el a víz akkor ugye az landolhat a taxis kocsijában... Hiaba készülne fel az ember...
Sajnos nincs!! Bárcsak volna!!
A szülő nő szállítása benne van a mentők kötelezettségei között.
Nekem terminus előtt folyt el a víz, mint a Niagara, fel se merült, hogy ne mentőt hívjak.
Egyébként ha taxi: nem kell azt közölni, hogy szülni mész. Többször mentünk nagypocakkal szülőszobára az orvos utasítására éjjnek évadján (problémával), nem csak szüléskor mehetsz oda.
Ninvs egy szomszéd akivel meg tudod beszélni? Esetleg egy közelben lakó barát vahy rokom, akimek van autója?
Taxisnak amúgy nem kell az orrára kötni, hogy elfolyt/ csorog a magzatvíz. V
Bármilyen autóról van szó, vastag törölközöt kell félbe hajtani, és bedobni az ülésre magad alá, vagy eldobható pelenkázó alátétet, utóbbi vékonyabb és műanyag aljú, így nem enhed át semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!