Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon be vagyok ijedve. Mit...

Nagyon be vagyok ijedve. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pajzsmirigy alulműködésem van. Kiderült hogy terhes vagyok de az orvosom csak 14.en tud fogadni. Nagyon félek hogy elvetelek vagy valami fejlődési rendellenessege lesz a pocinek emiatt. Arra gondoltam hogy a következő rendelésre elmegyek hátha mégis bejutok? Vagy próbáljam elorreb teteni valahogy?
2019. jan. 20. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Gyógyszert szedsz? Be van állítva a tsh értéked?

Ne idegeskedj, azzal többet ártasz magatoknak. Szedd szépen a gyógyszeredet.

Nekem egész terhesség alatt 1,9 körül volt a tsh-m, nem is változtattak a gyógyszer adagomon. Álomterhességem volt 0 tünettel, egy teljesen egészséges kislányom lett természetes úton. Még bent a kórházban rutinból ellenőrizték az ő pajzsmirigyét is, de nincs vele semmi gond. Szoptatni is tökéletesen tudok.

2019. jan. 21. 07:05
 2/6 anonim ***** válasza:
De ha szólsz, hogy kismama vagy tuti előre vesznek.
2019. jan. 21. 07:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen szedek gyógyszert. De a nőgyógyász nem is mondta hogy ilyen problémák lehetnek. Mondtam neki mikorra van idopontom és csak bólogatott hogy oké. Most meg ilyeneket olvasók hogy vetélés autizmus
2019. jan. 21. 07:56
 4/6 anonim ***** válasza:
hívd fel a dokidat, mondd, hogy mi a helyzet, biztosan előre vesz. Ha nem, keress egy másik dokit. Nekem a védőnő telefonszámával együtt adta a doki a beutalót az endokrinológiára, pedig csak 6 hetes voltam. Mondjuk nekem 4 körüli volt az értékem (amit csak terhesség alatt tudtak 2 körül tartani, azóta se sikerült..).
2019. jan. 21. 09:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem vesznek előre. És magánra is csak 1 héttel előtte mehetnék. Most megvárom az idopontom, ott beszélek a dokival és ha ennyire lesz.rják hogy terhes vagyok akkor kénytelen leszek magánra járni és fizetni. De lehet hogy akkor már elmegyek messzebbre és dokit is cserélek.
2019. jan. 21. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
hát én nem várogatnám... ha ennyire nem érdekli őket már most (ugyanis most a legfontosabb), akkor később se fogja, menjél és keressél egy másik orvost, akár magánt.
2019. jan. 21. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!