33 hetes vagyok, a SOTE I-en fogok szülni, legalábbis elméletben, mert annyi rosszat olvastam már erről a klinikáról, hogy igazán meg vagyok ijedve. Más kórházak szülészetei milyenek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 21:36
1/8 anonim válasza:
az istván nagyon jó,nekem csupa pozitív élmény
2/8 anonim válasza:
Én is az Istvánban szültem,bababarát,a szülésznők,csecsemős nővérek rendesek,felkészültek,nekem is pozitív emlékeim vannak.2 gyerekes anyuka
3/8 anonim válasza:
Szintén az István kórházban szültem, 8 hete. Csak ajánlani tudom én is. Mindenki kedves volt, és a csecsemős nővérek előtt külön meghajlok.
hk
4/8 anonim válasza:
Szia, én a SOTE I-en szültem császárral. Szerintem ne félj tőle, az itteni orvosok az ország legjobbjai között vannak. Az egészségetek szempontjából a lehető legjobb kezekben leszel. A körülmények olyanok amilyenek, de túl lehet élni és optimális esetben csak pár napról van szó. Ha esetleg mégis a SOTE mellett döntesz és vannak kérdéseid nyugodtan írj privát üzenetet, szívesen segítek. 3 hónapos baba anyukája
5/8 anonim válasza:
Szia!Én is a sote-n szültem 4 hónapja.Nekem nem volt fogadott orvosom és szülésznőm sem mégis én úgy érzem hogy a lehető legjobb ellátásban részesültem.Az + hogy a csecsemősök milyenek azzal ne foglalkozz.Velem is nagyon szemetek voltak,de 4 ágyas szobában voltunk és a lányok nagyon sokat segítettek.Amíg a picik aludtak,meg este amikor már nem volt látogató jókat beszélgettünk.Én az orvosok miatt a következő kisbabámat is ott szeretném a világra hozni.
6/8 anonim válasza:
Szia. Én is a SOTE-n szültem és maximálisan meg voltam elégedve. Az orvosom nagyon rendes volt (fogadott) és a szülésznő is rengeteget segített, pedig Ő nem volt fogadott. Nekem a csecsemősökkel sem volt semmi bajom, kedvesek voltak Ők is. Ha jön a második babám szintén ott szeretnék szülni. Ajánlom neked. Ne félj tőle, hiszen mindenki másként éli ezt meg. Könnyű szülést kívánok.
7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát! A párom is azt mondja, az a lényeg, hogy biztonságban legyünk a babával, a többivel meg ne foglalkozzam.
2009. jan. 29. 15:59
8/8 anonim válasza:
Én is ott fogok szülni . Csak a legjobbakat hallottam erről a klinikáról, az orvosgárdája messze a legjobb. A másik pedig, hogy felszereltségben is. Ezt egy egykori ott dolgozó orvos barátnőmtől tudom, hogy éjjel amikor ügyeletes volt, akkor szinte minden kórházból ide irányították át a betegeket emiatt. Szóval tényleg jó kezekben leszel, nyugi. Tényleg van fogadott orvosod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!