Debreceni klinikáról kérdeznék. Mi a szokás? Bővebben lent.
Igaz nekem a lányom 8 éves lesz már,de akkor korházi hálóing miután megszültél,igaz én sajátba voltam,a babák is korházi kis ing meg tipegő,pelenkát is adnak én még hoztam haza is vagy 3-4 db-t.Meg saját részre is adnak betétet.
Azóta nem tudom mi a helyzet.Jó egészséget kivánok nektek!
A szüléskor/vajúdás alatt csak kórházi "hálóing" lehet rajtad. Ide érdemes még vizet, szűrt levet, szívószálat, papucsot, amiben zuhanyozhatsz is,, ill ha fázós vagy akkor zoknit. A babára alapból kórházi ruhát adnak, de nyugodtam át lehet aztán öltöztetni otthonról hozottba. A babának minden nap adnak tiszta garnitúra ruhát, vagy akkor is, ha valami "baleset" történik. Kissapkát, vékony takarót, textil pelust érdemes bevinni, mert a folyosó igen huzatos a meleg szobákhoz képest.
Az osztályon ha nem szeretnél saját hálóruhát, akkor lehetsz a kórháziban. Pelenkát napi 5-öt adnak, de lehet pluszt kérni. Neked szintén adnak betétet, arra nem emlékszem már, hogy mennyit, de ahányszor kérsz, mindig hoznak (nekem még itthonra is jutott abból, annyit kaptam)
Köszi a választ, nagyon kedves vagy.Ebben reménykedem én is, hogy így van, mert nem óhajtok beköltözni, ott meg jó az is ami ott van.Utálok sok cuccot pakolni még nyaraláshoz is, nemhogy ide.Nem igénytelenség, csak olyan szépek azok a hálóingek :)
Még fotózkodtam is az első alkalommal, de ott kötelező volt a kórházi.Jól néztem ki benne-jól állt.:D
2009 decemberében szültem. Én azért a Klinikai hálóingben nem hogy nem fényképezkedtem, de attól féltem, hogy az újszülött gyermekem megáll a fejlődésben:)))) Viccen kívül a célnak tökéletesen megfelelt.
Gondtalan babavárást, könnyű szülést kívánok!
Második voltam újra. (14 hós gyermek és 9 hetes pocaklakó anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!