Tokmag0323 kérdése:
Kinek inditották meg babáját a 40+1. hèten?
Figyelt kérdés
Ma töltöttem a 40.hetet,kislányom mèg jelèt se mutassa,hogy ki szeretne bújni.Holnap be kell feküdnöm ès nagyon úgy nèz ki inditsák.Tapasztalatokra vagyok kiváncsi,és hogy mennyivel jobb az inditás.Mesèljetek2019. jan. 13. 20:32
1/2 anonim válasza:
Mutassa, indítsák... Oké. Indításos szülésnél hamar jönnek intenzív fájások, nem túl ritkán nem természetes szülés lesz a vége.
2/2 anonim válasza:
Nálunk szerencsére várnak a 41. hétig bármilyen beavatkozással, csak megfigyelésre fektetnek be. Én hétfőn feküdtem be, pénteken kellett volna főorvosi vizitre mennem, hogy mi legyen hogy legyen... de csütörtök este 10kor beindult a buli és éjjel 3kor megszületett a kislányom, minden előjel nélkül. Egész héten nem mutatott semmit a napi 2 nst.
Nem biztos, hogy téged is rögtön indítanak. Bár ezt azóta már lehet tudod is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!