Terhelhetőség gyermekágy alatt?
1. Kórházból hazaérve elláthatom már a hàztartás kisebb teendőit (főzés, alaptakarítás) - nincs rá segítsegem, nagyobb dolgokat a párom megcsinálja, de fel mégsem mosathatok vele, és ne írjàtok, hogy nem fontos felmosni lécci.
2. Sétálni mikor mehetek?
3. Gyermekagy második felében meg kell tartsak egy 3x45 perc hosszú előadást, kb 1-1,5 óra bkv-ra van tőlünk a hely. Baba ellátása ezalatt megoldott lesz.
Mit gondoltok?
Csomó helyen azt írják, pihenni kell. A dúla barátnőm azt mondta, és máshol is olvastam, hogy később visszaüt, ha túlerőlteti magát az ember (inkontinentia meg ilyenek). Én eddig is csináltam mindent.
Nem akarom azzal égetni magam, hogy a férfit csicskáztatom. Élt sokat egyedül, főzni is tud és segít is, ha én lassabban végzek, de nem tartom vállalhatónak, hogy én fekszem, ő meg dolgozik. Így is a szoptatás, pelenkázas, öltöztetés stb ideje is kiesik a háziasszonyi teendők idejéből...
Sétálni rögtön elmehetek (kutyaséta),gátsebbel, varratokkal?
Bármit lehet csinálni. Normál keretek között, gondolom traktort nem akarsz elhúzni a helyéről.
De nem értelek, a férjed miért nem moshat fel?? Ja, hogy nem akarod csicskáztatni? Nagy bajok vannak nálatok, ha ez már annak számít. Ő is ott lakik, természetes, hogy ugyanúgy kiveszi a részét mindenből.
Császárral szültem. A férjem nem tudott szabadságot kivenni, mert pont főszezon volt a munkahelyen, így az első perctől kezdve egyedül oldottam meg mindent, csak estére ért haza a férjem. Feküdni szinte nem is volt időm, mert amikor aludt a babám, akkor vagy főztem, hogy legyen mit ennünk; vagy takarítottam; vagy a baba cuccait rendeztem, sterilizáltam, mostam; vagy sétáltunk; és/ vagy fejtem.
Azért egy gyerek születése után sokkal több lesz a teendő hirtelen ahhoz, hogy csak úgy rászakadjon hirtelen a pihenőidő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!