Szülés után meddig volt vérzésetek? Olyan vérzésre gondolok, ami a szülés utáni tisztulási folyamat miatt van? Nálatok meddig volt lányok?
5-6 hetig kb
Az biztos,h amikor mentem 7hettel utana kontrollra akkor mar barna sem volt
Az elso szules utan kb 6 hetig, de akkor bent maradt egy darab placenta, ami kb ket het utan tavozott, akkor majdnem olyan erosen kezdodott ujra a verzes, mint az elejen.
A masodik szules utan is maradt bent placenta, viszont egybol csinaltak egy kuretet, ugy kitisztitottak a mehem, hogy gyakorlatilag a megvetg nagy betetet nem is hasznaltam. Kb 5 napig hasznaltam sima betetet, utana tisztasagit, ket het utan mar egyaltalan nem volt verzes.
Ha nem buzos a folyasod (bar a szules utani tisztulo verzesnek alapban van egy “szaga”), akkor szerintem semmi gond, ez belefer.
Nekem szules utan eleve azt mondta az orvos a kontrollra, hogy 6 het utan menjek, kiveve, ha meg verzek, akkor varjak meg a veget a kontrollal.
Szoval szerintem ez is normalis lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!