Kíváncsi vagyok a véleményekre! Epidurálissal vagy a nélkül érdemes szülni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 07:23
11/13 anonim válasza:
Szia!Én 12 éve szültem edával,mert olyan fájdalmaim voltak,hogy mondtam nem birom tovább,nagyon sokat segitett.Most viszont 6 hete szültem fájdalomcsillapit nélkül és hát össze sem lehet hasonlitani a két szülésemet.Az elsőnél olyan voltam az eda miatt mint akit agyon csaptak feküdni kellett több órán keresztül,bár felsem tudtam volna állni.Szóval engem nagyon kiütött.Ennek ellenére ha szükséges lett volna most is kérem mert én is nehezen birom a fájdalmat,de hála nem kellett mert 3 óra alatt vajúdással mindennel együtt megszületett a kisfiam.Nagyon jó volt,hogy saját lábamon mehettem le a szobába és nem voltam kába,tudtam rendesen mozogni. Remélem segitettem. könnyű gyors szülést kivánok.
12/13 A kérdező kommentje:
Igen, segítettél. :)
2008. nov. 7. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!