Ha a szülésnél bent van az apuka is az milyen hatással lehet utána a szexuális életünkre?
Mindkét babánk születésénél bent volt a férjem, ő vágta el a köldökzsinórjukat is.
Semmiféle hatással nem volt a szülés a szexuális életünkre!!! Nem undorodik, nem viszolyog. Sőt, ő szebbnek lát engem, mint én látom magamat...
Nekem van rossz tapasztalatom. A barátnőméknél nagyon rosszat tett. Csodálatos házasságban éltek, álmomban sem gondoltam, hogy az apa megundorodik.Valahol meg lehet érteni, mert nem tudjuk befolyásolni, hogy mitől undorodunk, mitől nem. Már együtt sem alszanak. Nem válnak el, mert a férj szerelmes a barátnőmbe, de nem tud hozzáérni úgy.
Függetlenül ettől én sem pártolom az apás szülést, férfi nem való a mészárszékben.
Szia!
Nekünk előtte is jó volt a szex, utána még jobb lett. Pedig nekem azt is fotózta, amikor épp nyomtam a kislányomat. Nem én kértem rá, ő akarta. Sőt, én megkértem hogy nézze meg, hogy mennyit vágtak rajtam. Azóta is imád, kíván. Szóval nincs probléma.
Ja hogy én a szomszédtól hallottam :)
Mamám szülésznő, talán van valami fogalmam arról hogy mi történik ilyenkor és milyen hatással van bizonyos emberekre, de látom csak az a vélemény segítség, aminél semmi gond nem volt. (Bocsi kérdező ezt nem neked szánom, hanem a lepontozóknak és az okoskodóknak).
Szerintem ez a férfitól is függ.
Nálunk bent volt a férjem végig, totálban látta az egészet, ő mondta másnap, hogy várjak még azzal a tükörrel, mert rémesen néz ki az alfelem.
6 hét után újra volt házaséletünk és van olyan jó, mint előtte volt, talán jobb is.
A húgom párja nem bírta volna végignézni, ő marad a fejénél, ami nagy szó, mert be sem akart menni (nem bírja a vért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!