Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a szülésnél bent van az...

Ha a szülésnél bent van az apuka is az milyen hatással lehet utána a szexuális életünkre?

Figyelt kérdés
kinek mi a tapasztalat ezen a téren?
2010. jún. 24. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik szülésnél bent volt a párom, és nem hogy rosszabb, de 100x szor jobban kívánja azóta a sexet!
2010. jún. 25. 10:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Mindkét babánk születésénél bent volt a férjem, ő vágta el a köldökzsinórjukat is.

Semmiféle hatással nem volt a szülés a szexuális életünkre!!! Nem undorodik, nem viszolyog. Sőt, ő szebbnek lát engem, mint én látom magamat...

2010. jún. 25. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem van rossz tapasztalatom. A barátnőméknél nagyon rosszat tett. Csodálatos házasságban éltek, álmomban sem gondoltam, hogy az apa megundorodik.Valahol meg lehet érteni, mert nem tudjuk befolyásolni, hogy mitől undorodunk, mitől nem. Már együtt sem alszanak. Nem válnak el, mert a férj szerelmes a barátnőmbe, de nem tud hozzáérni úgy.

Függetlenül ettől én sem pártolom az apás szülést, férfi nem való a mészárszékben.

2010. jún. 25. 12:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy el fognak válni?gondolom ott már biztosan nem lesz második gyerek...
2010. jún. 25. 13:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk előtte is jó volt a szex, utána még jobb lett. Pedig nekem azt is fotózta, amikor épp nyomtam a kislányomat. Nem én kértem rá, ő akarta. Sőt, én megkértem hogy nézze meg, hogy mennyit vágtak rajtam. Azóta is imád, kíván. Szóval nincs probléma.

2010. jún. 25. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy én a szomszédtól hallottam :)

Mamám szülésznő, talán van valami fogalmam arról hogy mi történik ilyenkor és milyen hatással van bizonyos emberekre, de látom csak az a vélemény segítség, aminél semmi gond nem volt. (Bocsi kérdező ezt nem neked szánom, hanem a lepontozóknak és az okoskodóknak).

2010. jún. 25. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én januárban szültem és végig bent volt az édesapa: burokrepesztéstől egészen addig amíg feltoltak az osztályra. Őt egyáltalán nem befolyásolta a dolog, már a 4. héten sexelni akart, pedig sokszor "előreszaladt" megnézni hogy állnak a dolgok (mert az apuka dolga tartani a kismama hátát miközben nyom). Először nem akartam, hogy benn legyen, de aztán rábeszéltek és egyáltalán nem bántam meg, hogy beengedtem. Iszonyatos energiák mennek szülés közben a szülőszobán, ebből kihagyni őt csak azért mert férfi, szerintem vétek. Rengeteget segített a jelenléte és azóta jobban tisztel engem mint bármikor. A szex miattam akadozik (az én libidóm van még mindig negatív görbén), ő ugyanúgy kíván, mint azelőtt. Persze emberfüggő is, de aki be akar menni azt engedjük be.
2010. jún. 25. 17:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a férfitól is függ.

Nálunk bent volt a férjem végig, totálban látta az egészet, ő mondta másnap, hogy várjak még azzal a tükörrel, mert rémesen néz ki az alfelem.

6 hét után újra volt házaséletünk és van olyan jó, mint előtte volt, talán jobb is.

A húgom párja nem bírta volna végignézni, ő marad a fejénél, ami nagy szó, mert be sem akart menni (nem bírja a vért).

2010. jún. 25. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!