Ha a szülésnél bent van az apuka is az milyen hatással lehet utána a szexuális életünkre?
Szia! Nos én átlagemberekről beszélek neked, én még nem szültem, terhes sem vagyok. Nálunk a nőgyógyász régen nem engedte az apás szülést, így is nem egyszer fordult elő, hogy az apukákat a padlóról kellett a folyosón felmosni, tehát bent sem voltak, de kint elájultak. Én azt vallom nem férfinek való ez a látvány. A későbbi szexuális életre is hatással lehet, mert a férfi alapvetően úgy van beállítva, hogy a feleségét imádja szereti meg a gyereke anyját, de szüléskor végignézi azt a durva szenvedést, és neki nem ez fog lejönni, hogy mennyit szenved a babáért, hanem az, hogy úristen mekkorára tágult, minden csupa vér meg .... na mindegy, szóval a szülőszoba egy laikus nőnek is borzalmas tud lenni, nemhogy egy férfinek. Nekik nem kell ilyet látniuk.
Van ellenpélda is, amikor nem történik változás, szóval van, aki bírja, de nem mindenki. Én nem pártolom az apás szülést, de ez csak az én véleményem. Nálunk a családban egy apa sem volt bent a szülésnél, szerintem ez az a dolog, ami kizárólag a nőre tartozik. Apukám így is meglepődött rajtam, holott már meg voltam fürdetve és fel voltam öltözve amikor látott :) Azt mondja borzalmasan néztem ki :D Szóval nah, nem férfiaknak való ez :)
Amit még elmesélek, közeli példa, apás szülés, a férfi nem kívánta a nőt szexuálisan, mert a szülés megváltoztatta benne a nő képet. Na de mostmár tényleg befogom, nem akarom senki kedvét elvenni :)
Kétlem, hogy bárkinek elvennéd a kedvét, gondolom annak a véleménye azért hihetőbb aki átélte, mint aki hallotta valahol......
És ma a szülések legnagyobb része apás (külföldön szinte mindegyik) és mégis születnekmásodik és harmadik gyerekek is.
Szóval ne tartsuk gyenge tehetetlen báboknak a férfiakat
Semmilyen hatással nem volt a szexuális életünkre. Azazhogy mégis: most sokkal jobb, mint előtte volt. :-) A férjem sokkal jobban tisztel, becsül, mióta látta, amint világra hoztam a fiunkat, és rettenetesen kíván.
Mellesleg a fejemnél állt, tehát nem látott tágulást, vért, vágást, varrást, semmi szaftosat.
Én nem is értem, hogy lehetséges, hogy apás szülés után megundorodik az apuka a feleségétől szexuálisan... Elképzelni se tudom, miféle férfi lehet az ilyen.
Szia!
Nálunk nem rontott semmit sőt...
Párom a fejnél állt végig csak a köldökzsinór elvágásnál jött lejjebb. Számára nagy élmény volt azt mondta hogy nagyon tetszett neki ahogy a kislányunk kicsomagolódott.(magzati pozícióból).Én mondjuk a varrásnál kiküldtem azt azért már ne nézze, úgy is a kislányunkat kint centizték és öltöztetek legyen vele, mondtam hogy értesítse addig rokonokat barátokat míg engem stoppolnak.
Nálunk is minden ok. Ha egy pasi azt mondta, hogy nem akar többet a felelségével együtt lenni a szülés miatt, mert nem kívánja, akkor ott más van. Ez szerintem annyira kamu dolog! Sok férfi szokott úgy együtt lenni a párjával, hogy közbe menstruál. A szülés sem sokkal rosszab látványilag.
Szóval szerintem ez egy olyan dolog, akire lehet fogni, ha valami gáz van.
Esetleg egy új nő., mert nem bírta ki azt a pár hetet, amíg nem lehet szexelni, és akkor már jobb valamiért az újjal. izgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!