Legyen császár?
A medencém sajnos eleve nem egészséges + az orvosom szerint fiús alkat vagyok, szűkebb és keskenyebb az átjárás a babának; ezek miatt eleve nehezített lenne a dolog. Tegnap ultrahangon 4100 grammot becsült, ezért elküldött szonográfushoz, hogy valami nagyon jó géppel megnézze a pontos méreteket. Azt mondta, ha tényleg ekkora akkor az anatómiai adottságok figyelembe vételével ő program császárt javasol, ha tényleg ekkora a becsült súly.
40. héten vagyok és sajnos semmi jele a természetes szülés indulásának, a méhszáj kemény és zárt, magasan van.
Nagyon szerettem volna természetes úton szülni, szomorú vagyok. És bizonytalan mert itt azt olvasom, hogy hatalmasakat tévednek a dokik a méretről és ha nekem kiszed egy 3200-3500 grammos babát, tuti ezen fogok kattogni örök életemre.... Ugyanakkor meg az orvosom szerint nem szabad megkockáztatni, hogy akár én akár a baba megsérüljünk egy életre.
Ha a mai komolyabb UH is nagy babát mond, ti belemennétek a programcsászárba?
A baba sulya nem relevans onmagaban, a fejkorfogat a lenyeg szulesi szempontbol.
Nekem ugyanilyen korulmenyeim voltak, nagy sulyunak igerkezett a baba es keskeny a medencem. Doki azt mondta, hogy itt nem fog ez a gyerek kibujni, de probaljuk meg. Klassz hosszu vajudas utan csaszarral szuletett meg 3100 grammal es jo nagy buksival. A kovetkezo mar progis volt.
A BPD azt hiszem 97 volt tegnap :(
Doki már ott húzta a száját, hogy ez nem lesz jó az én keskeny és fájdalmas medencémmel :(
Ugyan nem volt császárom, de igen, a helyedben belemennék.
A 2-esnek igaza van, nem a súly a lényeg, nekem pl a 3-ból a legnagyobb súlyú babámnak volt 1 cm-rel kisebb a fejkörfogata, mint a másik kettőnek, + mindet kevesebb súlyra becsülték, mint amivel végül születtek.
A fent leírt probléma ha a doki szerint indokolja a császárt, akkor lényegtelen a baba súlya, nem az befolyásolja, hogy szükséges-e.
Mindenkepp program csaszar.
Mindegy mit akarsz ha veszelyes! Ez nem is kerdes.
Nem szornyu a csaszar, mint amennyire riogatjak az embert, nekem is az volt, gyorsan felepultem, nekem olyan nagyon nem is fajt, 1 het utan mar szinte semmi bajom nem volt. Csak ne hagyd el magad. Ennyi
Utolsó, azért mert neked jó élmény volt még nem jelentheted ki hogy nem borzalmas. Nekem nagyon rossz volt, de én sem jelenthetem ki hogy rossz.
Kérdező: ebben a helyzetben én belemennék.
Mindenképp belemennék! Az esélyét sem adnám meg annak, hogy baj legyen.
Császárral szültem, és kibírható volt, nem bánom ezt hátralévő életemben.
El van csavarodva a medencém vízszintes és függőleges irányban egyaránt. Nem ficam szinten de most amikor tágul például, nagyon fáj hónapok óta, furcsán is járok azóta.
A téraránytalanságot külön megkérdezem, köszönöm, nem ismertem a kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!