Császár soran varrásnál lehet kérni hogy kicsit húzza összéb a bőrt?
Tudom ez legyen a legnagyobb bajom és a gyerek a lényeg nyilván én is így gondolom. De. Az első két terhességemnel csúnyán megnyult a bőröm a hasam alsó részén. Nem kotenyhas csak a bőr lóg és ráncos alul.
Nem híztam sokat, jelenleg is évek óta sportolok, a hasizmom jobb mint fiatal lány koromban de a bőrön semmi se segít sajnos.
Most úgy alakult, nem fogok tudni simán szülni mert a lepény fedi a mehszajat.
Kerhetek e olyat az orvostól hogy vhogy varrja közelebb a két bőrrészt? Vagy korberohog és ez hülyeség. Fogadott orvos bár már tudom hogy ez nem mindig jelent bármit is.
Tudom, miről beszélsz.
Nekem kérés nélkül is kivett egy kisujjnyi széles csíkot a bőrből a heggel együtt és úgy varrta össze.
Nem lett 100%, de sokkal szebb lett.
Próbáld meg a hasadon meghúzni a bőrt és akkor kb látod, mit várhatsz.
Ha jól értelmezem ez lesz az első császárod?
Szerintem ilyenkor nem vágnak ki bőrt. Második császárnál is csak azért vágják ki a régi heget, mert ott nem tudna összevarrni.
A császár vágásnak meg van a helye, nem tud 5 ujjnyival odébb vágni.
Körberöhög.
És elküld egy magánklinikára, ahol körülbelül két és fél millióért megcsinálják neked egy altatásban a nagygenerált és a szülést is.
Uyanis ez 2 külön eljárás és 2 külön szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!