Csaszaros anyukák! Mondanatok olyan kórházat (magán is szoba jöhet), ahol engedélyezik az aranyorat, vagyis az anya megkaphatja a műtétet követően a babát több órára? Akár már a varrasnal?
Győri kórház, nagyszerű orvos és szülésznő csapat, műtét után 3 órát voltunk megőrzőbe 3-asban, itt már mellre rakták a kicsit, ha elfáradtam apa átvette, varrásnál csak a fejemhez rakták.
Mikor lemérték apa kérte a bőrkontaktust, mondták náluk nem szokás, de nem ellenkeztek rárakták a mellkasára míg engem varrtak.
Kanül volt, apa nézhette a műtétet ablakon keresztül, minden szuper kivéve csecsemősöket.
Bocsánat, hogy nem konkrétan a kérdésre válaszolok, de van egy oldal, ahol összeszedték az alapvetô infókat a szülészetekrôl, ilyen GYIK jelleggel.
Többre is választ kapsz, ha böngészed egy kicsit.
Remélem segítettem.
zsebinet.hu/szuleszetek
Szent Imrében, apa üvegen keresztül nézheti, egy puszira kapja meg anyuka aztán apukához kerül varrás idejére, majd két óra aranyóra van együtt.
Amint visszakerül anyukához a baba egy nővér segít mellre helyezni a kicsit, hogy ez se maradjon ki.
Az aranyóra után elviszik a babát és akkor lehet megkapni újra mikor már mozoghat anyuka.
A császárból pedig minden fajátja lehetséges okok függvényében. Tehát ha nem a vajúdás a gond azt is lehet vagy sima program időpontra vagy ugye sürgősségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!