Császár után nektek is sokáig volt még ilyen kellemetlenség?
Figyelt kérdés
Reggelre, ahogy jobban megtelik a hólyagom, fáj a hasam. Olyan jelleggel, ahogy a sebfájdalmat éreztem a gyógyulás végefelé. Igazán nem is hívnám fájdalomna, csak inkább kellemetlenül érzem olyankor az alhasam és a méhem. Pisilés után lassan elmúlik, de sajnos ez nem kedvez a reggeli szex-nek, mert olyankor is érzékeny, fájdogál reggelente. Később már semmi bajom. Mikorra fog ez is elmúlni? Lassan 10 hetes a babám.2018. szept. 16. 09:37
1/5 anonim válasza:
Jobb lesz idővel.Még gyógyulsz azért érzed magad így.Mikor először tele volt a hólyagom én még bőgtem is annyira fájt.Nem tudom pontosan mikor múlt el, de apránként egyre jobb lett.
6 hetes kontrollon nem mondtad az orvosnak?
2/5 anonim válasza:
9 honapog voltal terhes, ugyanennyi ido kell a szervezet regeneralodasahoz.
Nekem is csaszarom volt, 3,5 eve, hogy ettol vagy magatol a terhessegtol azt senki nem tudja, de hasonlo gondjaim vannak.
3/5 anonim válasza:
Nem, mert egy jól sikerült császár után pár héttel már nem szabadna problémáknak lenniük.
Orvosi vizsgálat, kontroll javasolt - de az is lehet, hogy lelki okok állnak a probléma mögött.....
4/5 Buriné válasza:
Nekem még mindig megvannak ezek a tünetek és 6 hónapja volt császárom.Amint párom itthon lesz elmegyek orvoshoz tovább nem halogatom
5/5 anonim válasza:
A teljes regenerálódáshoz maximálisna egy év kell minden műtétnél.
De egy vizsgálatot megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!