Ha csak rajtad múlna, hogy szülnél? Hüvelyi úton, vagy császárral?
2 császár után csakis császár.
Az első farfekvés miatt lett az, az első hét volt szörnyű, utána minden nappal egyre jobb.
A második a császáros előzmény miatt lett az, már az őrzőben hamarabb felültem, mint a szobatársaim (3. császáros voltam aznap, elsőnek ültem fel). A kórteremben pedig jobban mozogtam, mint a természetes úton szülő szobatársaim, tejem nekem hamarabb volt, pénteken született a lányom, hétfőn mentünk haza).
A harmadik már eleve császár, de én örülök neki, mert közben megcsinálják az elkötést is.
Császárral szültem, egyáltalán nem volt vészes, nem bántam meg. Természetesen szült kismamák viszont alig bírtak menni, az összes babájának el volt törve a kulcscsontja. Lehet, hogy ez egy kevésbé szerencsés csapat volt, de egyiket sem irogyeltem. Másnap újra vállaltam volna, nem viselt meg.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!