Ha csak rajtad múlna, hogy szülnél? Hüvelyi úton, vagy császárral?
Figyelt kérdés
2018. szept. 16. 22:10
11/35 anonim válasza:
Fiatalon szültem, 23 évesen. Császárt szerettem volna, nagyon féltem a fájdalomtól, másrészt túlhordtam, majdnem 4,5 kg-s babát szültem és a gyors magzati növekedés miatt veszélyeztetett terhes voltam. A 42. hétben természetes úton szültem, hálás vagyok azóta is az orvosomnak, hogy hajthatatlan volt. Csodálatos érzés volt, remélem, hogy a kistesónál újra átélhetem.
12/35 anonim válasza:
Rajtam múlt, külföldön lakom itt lehet választani, császárt kértem életem legjobb döntése.
13/35 anonim válasza:
Hüvelyi.
Így szültem, most is így szeretnèk!
14/35 A kérdező kommentje:
Én a császár mellett teszem le a voksom. Egy már volt. Tényleg nagyon fájdalmas volt utána, és lassan ment a felépülés; de végülis így is ment minden, és csak az első 4-5 nap volt igazán rossz. És összességében nem éltem át elviselhetetlennek tűnő fájdalmakat, míg a vajúdás során többször eljutottam arra a pontra, hogy úgy éreztem, ezt nem lehet kibírni...
2018. szept. 16. 23:06
16/35 anonim válasza:
Hüvelyi után csak hüvelyi.
Rettegek a császártól....
17/35 anonim válasza:
Hüvely
Tudom mire számíthatok
18/35 anonim válasza:
Hüvelyi. 2x szültem így, de végig rettegtem nehogy császár legyen.
19/35 anonim válasza:
Hüvelyi
Császárom volt majdnem meghaltunk mind a ketten miatta, én kétszer is majdnem, 6 óra volt mire helyreraktak annyira hogy mehettem az intenzívre, ahol majdnem 2 hetet voltam.(egyéb szövődmény is kialakult).
Én megmondtam ha nem lehet hüvelyi szülésem(sajnos nem lehet) akkor nem szülök többet, de nem kockáztatok.
20/35 anonim válasza:
Huvelyi, szörnyű csaszarom volt, nagyon gyors településsel. Most remelem osszejon a vbac
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!