Téraránytalanság esetén a testvér is csak császárral jöhetne a világra?
És mit mond el szerinted? Komolyan érdekel, nem viccelek.
Én az elsőt téraránytalanság miatt szültem császárral. A másodiknál jó darabig fennállt a természetes szülés lehetősége,de végül császár lett az is.
Érdekelne a konklúzió...
Ja, lehet.
Nekem is volt benne fájásgyengeség is, nagyon sokat vajúdtam az elsővel.
2: szerintem nem személyesen neked címezték, de a téraránytalanság kb. mindenkire ráfogható, és már tolják is a műtőbe. A kérdés az, valóban az volt-e a műtét oka. Példa a kórházi szobatársam, aki téraránytalanság miatt szülte az első babát császárral, majd a második, nagyobb súlyú gyereket természetes úton. Neki az volt a gyanúja, hogy nem akartak vele vesződni az első szülésnél, és mivel nem volt fogadott orvosa, egyszerűbb volt a császár, mint végigkísérni egy hosszú vajúdást. A második szülésre fogadott orvost, aki így vállalta, hogy megpróbálják természetes úton, és gond nélkül összejött.
Ennek ellenére én is ismerek nem egy anyukát, akin szemmel látható, miért volt szükség a császárra, olyan pici, madárcsontú nőkről van szó. De ha a kérdező nem ilyen, talán érdemes utánajárnia, mert nem biztos, hogy valóban lehetetlen, csak kell hozzá egy jó orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!