Ti szülnétek a sógornőtöknél?
Nos, ugyan meg viszonylag messze allok a szulestol, de gondolom azert nem rossz minel elobb szulesznot valasztani.
es hat a ferjem novere szuleszno abban a korhazban ahol ha minden igaz vilagra fogom hozni a babam. Es hat most varom az elso picimet es nagyon felek, hogy mi meg hogyan lesz es nem tudom, hogy jo otlet lenne e hogy egy rokon legyen a labaim kozott. Ti szulnetek ilyen kozeli rokonnal? Gondolom ha a sajat testverem lenne, akkor mas lenne a helyzet, de megis csak a sogornom, akit nem tul regota ismerek es eppenseggel azert annyira kozel sem allunk egymashoz. O mar kerdezte, hogy szulok e nala. Es nem tudom mit tegyek :(
A ferjem maximalisan tamogat akarhogy dontok, de nem tudom hogyan dontsek!!
szeretnem meghallgatni a tanacsaitokat :)
barmit meghallgatok! Mindent, hogy ti hogyan valasztottatok orvost, szulesznot, milyen volt vegul a szules...stb.
elore is nagyon szepen koszonom!!
es elnezest az ekezetek miatt!
Nem.
Pont azért, amit a hármas is írt.
Az én nővérem is szülész-nőgyógyász orvos.
nem vállalna el,és én sem szülnék nála.
Én nem látok semmi kivetnivalót benne, meghallgatnám az ő véleményét is, hátha ez el is dönti a kérdést. Ha igen, addig is van idő összebarátkozni, esetleg sok jó tanácsot is adhat neked, hisz most szülsz először. Ha pl férfi lenne, na az más tészta, akkor nem.
Nekem volt egy érdekes szitum, hogy a volt munkatársam ápolóként tudott elhelyezkedni, és amikor én kerültem be császárra, ő pakolt át egyik ágyról a másikra. Le volt takarva a pucér testem, de akkor is fura volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!