Ti a helyemben hol szülnétek?
ha ott szülsz, csak akkor kell itthon szólni a dokidnak, ha itt is fogsz hozzá járni terhesgondozásra.
Hogy hol szülj, csak te döntheted el, de minden válaszodból az sejlik ki, hogy te nem akarsz odakint szülni.
Amúgy szerintem ne általánosíts, valószínű, hogy ott is van ilyen és olyan terhesgondozás, lelkiismeretes orvos, vagy anélküli, ilyen-olyan kórház, - bár én nem ismerem az ottani rendszert, csak picit az angliait.
Informálódj, s szerintem ott is találsz majd olyan módú terhesgondozást, amivel elégedett leszel.
Védőnő helyett pl. Angliában a szülésznő is végigkísérheti a terhességet, s funkciójában betölti a védőnő szerepét, ha a hölgy ezt a fajta terhesgondozást választja, nézz utána, lehet ott is van ilyesmi.
Ctg 28.hettol van (otthon a vegen van csak...) valo igaz, itt nem furdetik meg a babat, mig nem esik le a koldokcsonk. A gyermekorvos is javasolta nekunk, hogy ekcema elkerulese vegett heti 1x furdessuk (nem kell betartani, hisz nekunk a gyereknek ez a tampont hogy furdes eves alvas)
A korhazban egyutt vagy a babaval... Hagynak vajudni, nem surgetnek, nem csibalnak hasrautes szeruen csaszart. Gyakorlatilag ruhat kell magadnak vinni meg tisztalkodasi szereket. Reggelire vacsorara 3, ebedre 5 menu kozul valaszthatsz. Mondd megis otthon mikor bannak veled igy??? (Ja es ha minden rendben szules utan haza is mehetsz egybol gyerekkel egyutt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!