Az attól függ. Munkámból kifolyólag ismerek jópár arab férfit. Azt tapasztaltam, hogy azok akik felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, és Európában élnek 5-6-10 éve, nagyon kedvesek, segítőkészek, előzékenyek. Ha egy ilyen férfival hozna össze a sors, szülnék gyereket.
De nem a férfinak, hanem mert mi ezt szeretnénk.
DE vigyázat, óva intelek az olyantól akinek nem rendezett az európai státusza. Rengeteg ilyen van erre, feleséget "szerez, vesz" gyorsan gyereket szeretne. És csak azért, mert így nem fogják az unióból, Magyarországról kitenni!!!!
Az arabok, egy utólsó szemetek.
Nekem ismerősom van, aki hozzáment gyereket szült neki kivitte a nőt és nem engedte vissza. Megverik és hozzáadják a gyereket egy nyolcvanéves vénemberhez a pénz miatt. A lány[a gyermek] tizenhárom éves volt amikor hozzáakarták adni egy kilencvenéveshez és a tanácshoz vagy nemtudom minek hívják kairóba azt, ők menekítették haza magyarba. Egy árvaházba nőtt fel.
Az arabokról nekem nagyon rossz véleményem van. Teljesen más kultúra és mentalitás.
És soha! És nem is kerülnék velük ilyen kapcsolatba. Haver, munkatárs, jöhet, de privát kapcsolat nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!