Április első hete, vagy Május első-második hete? Mikor szülnétek, miért?
Most kezdenénk bele a baba projektbe, de nem tudom melyik lenne a jobb hónap, mindenképp tavasszal szeretnénk, amikor kinti hőmérséklet is kb 20 fok, nincs nagy meleg és nincs nagy hideg se:) és nem baj ha az első hetekben nem nagyon tudunk kimozdulni.
Kiszámíthatatlan az időjárás de kb melyik a jobb hónap egy csecsemőnek?
Ja meg beleszámolni a plusz-mínusz heteket, h ha nem pontosan érkezik.
(hálistennek jelenleg ez a legnagyobb problémám ugyh ne hurrogjatok le h hülyeséget kérdeztem!:)...tudom h mindegy csak egészséges legyen és jöjjön már stb:))
Köszi!
Április első hete:)
De sajnos ez nem így működik!
akkor inkább május. :)
De amúgy tényleg minden hónapnak megvan az előnye.
Én ápriéisi kos babát szerettem volna,de május 6-án született meg a lányunk (második)
Hát kínlódunk amelegtől...Szopitól összeizzadunk...
Az első lányom decemberi,nekem könnyebb volt télibabával...Az öltözködésen se agyaltam annyit mint (május közepén a 15-20 fokban) nekem is takarva volt a barbamama testem:)
Namindegy szerintem is április inkább!Mert akkor már nagyobb a nagy kánikulához!
Köszi a válaszokat!:)
Tudom h nem biztos h elsőre meglesz, épp azért irtam hogy jelenleg legnagyobb problémám...:) ha nem sikerül akkor már az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!