Tatabányai kórházból kihez járnátok terhesség alatt? Kinél szülnétek? Lelkiismeretes, nem pénzéhes orvost ajánlanátok?
8+1 hetes kismami vagyok,dr.Ördög Istvánhoz járok,de nagy bánatomra nyugdíjba megy és jövőre már nem vállal szülést.
A hírek szerint megszűnik a szőnyi kórház/vagy csak egy része,nem tudom/így Győrbe,vagy Tatabányán kell majd szülnöm.
Ördög doktor tarifái:3-4ezer ft alkalmanként
szülés:40ezer ft (volt)
Hasonló tarifájú,kedves,lelkiismeretes orvost keresek!
Kit javasolnátok?
És neki hol van magánrendelése?
Mik a tarifái?
Kedves Utolsó!
Nagyon szépen köszi a választ!
Már én is egyre jobban húzok a győri kórház felé-ismerősök is csupa rosszat mondanak Tb-ról-bár ott sem ismerek senkit!
Mi 40-nél többet nem szántunk szülésre,így nagy valószínűséggel marad az ügyeletes doki,de addig is járnom kell majd valakihez.
Én idén szültem a dr. Pödör Péternél. A terhesség alatt voltam 2x is kórházban. Minden nap legalább 2x benézett hozzám. Sajnos elég komplikált volt a terhességem és a babám is előbb született, de nagyon megnyugtató volt, hogy tudtam számíthatok rá. Tényleg ő minden tőle telhetőt megtett, kedves, lelkiismeretes orvos. Igaz a tarifája több. Ahogy hallottam Tb-án a legolcsóbb is 50-60e ft.
A szülészeti osztályra se tudok rosszat mondani, a szülésznők is nagyon kedvesek, segítőkészek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!