Milyen könyv vált be Nektek, amiben részletezve van a terhesség és a szülés, amiből mindent megtudtatok, amire kíváncsiak voltatok?
Csodálatos utazás!
Én ezt a könyvet vettem meg igaz kicsit húzós az ára(12000ft),de megérte.Valóban fantasztikus.
Mivel engem nagyon érdekelt a téma, és a magzat fejlődése, ezért sokat olvasgattam neten, de pl. az első által ajánlott könyvet is láttam (sógornőmtől kaptam kölcsön), és tényleg nagyon szépen leírja a fejlődését a babának.
A szülés persze mindenkinél más, de ha akarsz venni könyvet a Csodálatos utazás tényleg jó, és most már nem is olyan drága (4700-ért láttam).
Amúgy a neten is sok jó oldal van, mint pl. ez:
Csak a fórumokat kerüld el, mert ott aztán összezavarodsz! :)
"Az a 9 hónap"
Minden benne van,és nagyon jó, szerettem.
Én igenis olvasgattam ilyeneket, mert egyrészt igényeltem, mésrészt mert mindent tudni akartam.
Úgy éreztem, felkészült lettem tőle.
Persze emellett minden mást is elolvastam a neten is.
Köszi a válaszokat, persze még szívesen várok véleményeket.
Mindent tudni szeretnék, ezért utána akarok olvasni.
Főleg a magzat fejlődése, a szülés folyamata, és a terhesség alatt felléphető ,esetleges problémák érdekelnek.
Én is az ,,Az a 9 hónap" című könyvön gondolkodom, de mielőtt kiadnék 6000 FT-ot rá, gondoltam utánakérdezek, hogy melyik a legjobb/hasznosabb.
Meg fogom nézni azt is, amit az első válaszoló ajánlott.
Köszi mégegyszer
Elizabeth Tenwick: Kismamák nagykönyve
-a fogamzástól a gyermek hároméves koráig minden le van írva benne
34+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!