Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ikreket szülők Kismamáktól...

Ikreket szülők Kismamáktól kérdezem. Milyen volt a terhesség a szülés?

Figyelt kérdés

Asztrológiát tanulok és szeretnék olyan kismamák születési adatait név nélkül, akik ikreket születek ( születési hely, év, hónap, nap, óra, perc) illetve ha leírnátok hogy voltak-e komplikációk a terhesség szülés alatt, illetve sima szülés, császáros, hány órás vajúdással.

Ezekre az adatok gyakorlásra kellenének nekem. Akinek esetleg lenne kedve segíteni, megköszönöm.

A kismama adata kell nem a babáé! Ja és még az is fontos lenne, hogy az ikrek hányadik terhességből vannak.

2011. nov. 29. 19:23
1 2
 1/14 ZsZs27 ***** válasza:
Sok sikert a tanulmányaidhoz! Íme az esetem: Tatabánya, 1983. 01. 25. Reggel 6:55. A 7. héten pecsételő vérzés. 14. héten elkezdett ömleni belőlem a vér. 30. héten ájulásszerű tünetek. 32. héten orvosi rutinvizsgálaton kiderült, hogy 3 ujjnyira nyitva vagyok, sürgősségi császár. A vajúdás kimaradt az életemből. Ja, első terhesség. Ha van még kérdés, szívesen válaszolok.
2011. dec. 1. 21:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi :) lányok, fiúk lettek?
2011. dec. 1. 21:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Szolnok,2009.okt.27, fiúk,problémamentes terhesség,38. héten elfolyt a magzatvíz éjfélkor,kb. 1 óra vajúdás(csak amíg előkészítettek),azonnali császár.
2011. dec. 2. 12:23
 4/14 ZsZs27 ***** válasza:
Két kislány.
2011. dec. 2. 13:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Hatvan.1981.11.21.Terhesség alatt jól voltam.Császárral szültem a 30.héten elfolyt a magzat viz.Vajlúdani nem vajlúttam.Első terhesség.Fiú-lány.
2011. dec. 6. 16:56
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm :-)

A 3.-nak: A te születési adatod kell nem a babáé.

2011. dec. 6. 21:59
 7/14 anonim válasza:

Szia!

Makó, 1980.06.05. 11:15

1. terhesség, lombikkal, semmi komplikáció nem volt. Szülés 36+ 4 napra történt meg. Dokim elvette a magnéziumot, 3. nap beindult, amiből semmit nem vettem észre, még szerencse hogy aznap voltam ctg-n (ekkor már bent feküdtem a kórházban 1,5 hete a biztonság kedvéért). Császárral lettek meg, fiú-lány. minden simán ment. szülés után 3 nappal délután 170-es vérnyomás, lehúzták. Másnap reggel 210-es, gyorsan lehúzták. 2 nap múlva hazaengedtek azzal hogy be van állítva 140-150 közé, de menjek el belgyógyászhoz! 4 orvos 4 féle dózis 2 gyógyszerből! 2 nap múlva sürgősségi ügyelet, 1 hét a belgyógyászaton. Toxémiás lettem, csak senki nem figyelt fel rá! A gyerekek addig a koraszülött osztályon gyarapodtak és vártak rám. De most már jól vagyunk!

2011. dec. 8. 20:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 1982. 04. 09.-én születtem 12.55.-kor délután, Budapesten.

Természetes úton fogantak az ikreim (2 fiú),most 10 hónaposak. A terhességem problémamentes volt,esetleg annyit leszámítva,hogy a 8.-dik héten volt egy kis vérzésem,de pihenéssel és gyógyszerrel rendbe jött nagyon hamar. Kiírt nap elött egy nappal szültem,tehát kihúztam a végéig. 2ujjnyira nyitva vtam,így indítottak oxitocinnal, kereken 9 órát vajúdtam, majd természetes úton megszülettek 5 perc különbséggel a babáim:)

Már nagyon sokszor gondoltam,hogy kielemeztetem az adataim,főleg, amióta szültem,szóval szívesen hozzájárulok,ha van bármi más,amiben segíthetek,írj!

2011. dec. 16. 10:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az adatot.
2011. dec. 16. 12:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia,

1981.04.11,Bp,hajnali fél kettőkor születtem(01:30).

Végig sima terhességem volt,40.edik héten szültem a kiírt nap előtt 2nappal.Sima szülés volt,9 óra vajúdással:)

Két kislány,első terhesség,családban korábban nem volt ikerterhesség,ja és spontán(nem lombik) útján estem teherbe:)

Mit tudsz belőle kiolvasni?elárulod?Érdekelne:)

2012. jan. 10. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!