Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ikreket szülők Kismamáktól...

Ikreket szülők Kismamáktól kérdezem. Milyen volt a terhesség a szülés?

Figyelt kérdés

Asztrológiát tanulok és szeretnék olyan kismamák születési adatait név nélkül, akik ikreket születek ( születési hely, év, hónap, nap, óra, perc) illetve ha leírnátok hogy voltak-e komplikációk a terhesség szülés alatt, illetve sima szülés, császáros, hány órás vajúdással.

Ezekre az adatok gyakorlásra kellenének nekem. Akinek esetleg lenne kedve segíteni, megköszönöm.

A kismama adata kell nem a babáé! Ja és még az is fontos lenne, hogy az ikrek hányadik terhességből vannak.

2011. nov. 29. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2011.01.11,Budapest és délután fél 4-kor szültem.

a 40. hétben jártam , és sima szülés volt.A vajúdás kb 7-8 óra volt.Két kicsilány született és ez volt a 3. terhességem.

Most 1 évesekk :-)

35.N

2012. jan. 23. 20:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia!1981.08.28-án születtem Marcaliban,este 7kor kb.Ikreim spontán lettek,elötte sehol a családban nem voltak.Problémamentes volt a terhesség,35+5 hétre szültem simbán,2 óra vajudás után,3 perc különbséggel,második baba faros volt.Egypetéjűek,de külön burokban voltak.Második terhességem volt,21 hónappal idösebb a lányom mint a fiuk.Ja,fájogatott a hasam alul,bementünk a korházba,ott közölték hogy vajudok,4 ujjnyi már,pedig csak azért nem én vezettem a kórházig,mert beültem és nem értem el a pedálokat.Mit szűrsz le az adatokból?Megosztod velünk?
2012. jan. 23. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tetszik nekem ez a fene nagy adatgyűjtés,igen erősen bánom,hogy anno válaszoltam a kérdezőnek.Hónapokkal ezelőtt kiírta ezt a kérdést,és abszolút nem volt képes senkinek sem válaszolni,legalább csak 1-2 mondattal.Nem jó ilyen személyes,intim adatokat közzétenni vadidegeneknek az interneten.Pedig nagyon fontosak lehetnek ezek az adatok,mivel nekem még emailben is utánamírt,hogy az én születési évemet,stb. adjam meg.Moderátoroknak próbáltam jelezni a problémát,rám sem hederítettek.Lehet,csak én vagyok parázós,de van okom rá,akadtam már össze itt a GYK-n pár beteg emberrel.
2012. jan. 23. 22:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod a születési óra/percet nem lehet felállítani képletet neked. Tehát az adataid semmit sem érnek. Egyébként ezt meg is írtam neked.
2012. jan. 29. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!