Greti 86
Mindegyik így kezdődik. Ő a szerelmem, az igazi, gyereket akarok szülni neki, stb. Jól is megy minden, amíg itt élnek Európában. De a családja egyszer csak elkezdi nyaggatni, h menjetek gyakrabban. A család persze nagyon kedvesen fog viselkedni, mindenki nyájas, mézes-mázos lesz. Aztán elkezdik a pasinak mondogatni, h menjen haza, mert ott hazája, a nagy család, a gyereknek kellenek a gyökerek, a vallási neveltetés stb. Pasi költözik, szerelmes tyúk megy utána. Gyerek megszületik. Anyuka jönne Európába látogatóba. Család nem engedi, csak úgy, h ő megy, a gyerek marad.
Utána meg lehet sírni a Zertéelklubnak meg a tv2-nek, h menrsenek ki abból az országból...
Nem szülnék és kapcsolatot sem keresnék vele. Nekem is a lányom nélkül soha... c. film jutott eszembe. Sajna még mindig valóság. Két ismerősöm is van az egyik egy arabhoz ment hozzá, egyetemet végzett minden ok, aztn hazamnetek és jött a fekete leves. A másik egyetem alatt ismerkedett meg egy afrikai négerrel, hozzá ment (azt nem tudom melyik ország) elmentek afrikába fél évig még adott hírt magáról (elég szomorú dolgokat -verés, szabadságát korlátozzák, ha úgy van a férje kölcsön adja szexuális dolgokra más pasiknak amihez neki semmi köze, ha ellenkezik jön a büntetés stb...)azóta semmi
Szóval nem.
Sziasztok. CSAK muszlim feleség szüljön arab férfinek!!!! Akkor egyezik a felfogás, az életvitel, minden közös. Ennyi. Fölösleges a szót szaporítani.
Házasságon kívül pláne soha, mert abból semmi nem lesz. Erkölcstelenségeket nem vállalnak be!!!
sajnos rengeteg marhaságot írtatok össze az arabokról,látszik,hogy fogalmatok sincs az egészről:)
A kérdezőnek:
az én apám arab,ha gondolod szívesen segítek amiben tudok,privit is írhatsz.
27-es
Itt dolgoztál velük Európában? Persze, itt semmi gond nincs velük. Úgy élnek, mint az európaiak, mert be akarnak illeszkedni. a párkapcsolati gondok, a verés, a megalázás sem itt európában kezdődik, mert itt az itteni törvények ezeket tiltják. Majd az ő hazájukban. aholk a válás csak annyi(Kuvaitban), h 3x ki kell mondani, h elválok a feleségemtől. A feleségnek nem kell jelen lennie, bele sem kell egyeznie. És ennyi a válás.
Na tudjátok, ki kezdene arab pasival...akinek 6 anyja van, én biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!