Ezen én is gondolkodtam, mert nálam is ue. a helyzet állt fenn. Mehettem volna a Honvéd Kh-ba is, mert a férjem BM dolgozó és ez által mi oda is tartozunk. Sokat őrlődtem ezen,de végül maradtam a "fenekemen", és nem bántam meg. Minden nagyon flottul ment, mondhatni ezerszer több figyelmet és kivételes bánásmódot kaptam, mint egy idegen kh-ba kaptam volna. Máskor se mennék el. :-) Gondold át! :-) Remélem segítettem. :-) 3 hetes kisfiú anyukája :-)
2014. nov. 4. 04:47
3/11 anonim válasza:
Én ott szülnék, ahol dolgozok, tudnám, hogy mire számítsak. Illetve a kollégákkal is általában jóban vagyok, szóval tudom, hogy extra figyelmet kapnék:)
Ebben az esetben a "fogadott orvos" kérdése az izgalmasabb:)
2014. nov. 4. 13:28
4/11 anonim válasza:
Szia! Én abban a kh-ban szülök, ahol szülésznőként dolgozok. Ráadásul a bátyámnál. No ez sem mindennapi.
Sokat vajúdtunk a férjemmel ezen a témán, de e mellett döntöttünk. A bátyám elvállalt, de szigorúan privát szülésem lesz, 2 szülésznő kollégámmal.
2014. nov. 4. 13:41
5/11 anonim válasza:
Én is maradnék abban a kórházban, ahol ismerem a csapatot és a szokásokat. De mindenképpen fogadnék egy olyan dokit és szülésznőt, akiben megbízom, hiszen a kollégák és a velük való kapcsolat sem egyforma. Ha ott dolgozol, látod, ki a legjobb, ki a legemberségesebb, stb. Válaszd őt :)
2014. nov. 4. 17:21
6/11 anonim válasza:
Én Szigetváron fogok szülni. Biztos más, hogy te ott dolgozol, de az nem mindig előny.
Viszont én a szigetvári kórházról mérföldekkel jobbakat hallottam, mint a pécsiről.
Szerintem mindenképpen a saját érveid alapján dönts, ne mások befolyásoljanak, hogy pl mit szólnának hozzá stb. Ilyen helyzetben szerintem csak a te egyéni döntésed/véleményed, megérzéseid számítanak. Mikorra vagy kiírva?
2014. nov. 11. 11:57
7/11 anonim válasza:
Szigetváron a világ minden kincséért sem szülnék. Jó, bevallom, nem tudom, mostanában mi a helyzet, de 12 éve a lovamat se bíztam volna rájuk.
2014. nov. 11. 12:11
8/11 anonim válasza:
Én még nem szültem, de az osztályon voltam, nagyon szépen fel van újítva, minden megvan benne, ami kell. Hetente kétszer járok nst-re és eddig mindenki nagyon kedves volt, dokik is, szülésznők is, sőt, még amikor laborba mentem, a sok várakozáson kívül, semmivel nem volt bajom, teljesen emberien bántak velem, ami azért valljuk be... magyarországi kórházakban nem épp a bevett gyakorlat.
2014. nov. 11. 12:34
9/11 anonim válasza:
Én 2x szültem Szigetváron, emberségesek, barátságosak, bármikor szülnék még egyet náluk :)
Pécsen csak benn feküdtem 10 napot, majd saját felelősségre távoztam....
2014. nov. 27. 16:20
10/11 anonim válasza:
Szia, végül is mi lett? Megszületett a babó? Hol szültél?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!