Szigetvár, Kaposvár, Pécs. Hova menjek 4D-re? Hogyan működik, mennyibe kerül, sokat kell időpontra várni?
Szia! Én Pécsen voltam az Édesanyák útján a Klinikán. 10.000 Ft volt, amihez járt 1 dvd. Igaz képet nem adtak, de azt utána tudtunk dvd alapján nyomtatni. Nem orvos végzi, hanem szonográfus, amúgy nagyon kedves, figyelmes és alapos volt az uh. nekem nem okozott gondot, hogy nem doki végzi, mert rendszeresen járok a saját dokimhoz uh-ra. 4D-re csak a kíváncsiság miatt mentünk. A párom is és az anyukám is bejöhetett. Pécsen még tudomásom szerint amagánklinikán van, többe kerül, és ott orvos végzi, meg kép is és vizsgálat is benne van az árban.
Kaposváriról csak annyit hallottam, hogy ott is nagyon jó, de helyileg nem tudom hol van és friss árat sem tudok sajna.
Esetleg Mohács?
Állítólag 1 órás vizsgálat, DVD, fénykép, orvosi lelet.
Mohács már messze van...
Szóval 10ezer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!