Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti szülnétek a sógornőtöknél?

Ti szülnétek a sógornőtöknél?

Figyelt kérdés

Nos, ugyan meg viszonylag messze allok a szulestol, de gondolom azert nem rossz minel elobb szulesznot valasztani.

es hat a ferjem novere szuleszno abban a korhazban ahol ha minden igaz vilagra fogom hozni a babam. Es hat most varom az elso picimet es nagyon felek, hogy mi meg hogyan lesz es nem tudom, hogy jo otlet lenne e hogy egy rokon legyen a labaim kozott. Ti szulnetek ilyen kozeli rokonnal? Gondolom ha a sajat testverem lenne, akkor mas lenne a helyzet, de megis csak a sogornom, akit nem tul regota ismerek es eppenseggel azert annyira kozel sem allunk egymashoz. O mar kerdezte, hogy szulok e nala. Es nem tudom mit tegyek :(

A ferjem maximalisan tamogat akarhogy dontok, de nem tudom hogyan dontsek!!

szeretnem meghallgatni a tanacsaitokat :)

barmit meghallgatok! Mindent, hogy ti hogyan valasztottatok orvost, szulesznot, milyen volt vegul a szules...stb.

elore is nagyon szepen koszonom!!

es elnezest az ekezetek miatt!

2015. júl. 21. 22:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nem. Félnék hogy ha valami gond van, nem tudna józan ésszel gondolkodni. (bár ez függ attól is hogy milyen típus ő). Inkább csak felkérném kísérőnek, bár azt nem tudom hogy elvállalják-e (két dudás...)
2015. júl. 29. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!