Ha csak rajtad múlna, hogy szülnél? Hüvelyi úton, vagy császárral?
Hüvelyi. Császárom volt farfekvés miatt, én se éltem meg borzasztónak, és igen, csak az első 2-3 nap igazán szörnyű, a többi már kezelhető, de azért még hetekig vigyázni kell, óvatoskodni, nyomi az ember. Ezzel szemben a természetesen szült szobatársak órákkal később ugráltak, mintha mi sem történt volna. Ja, meg tőlük nem veszik el a babájukat órákra a születés után, a császárosoktól meg igen.
Most várom a másodikat úgy futok neki, hogy hüvelyi lesz, a dokim abszolút egyetért és támogat. Mivel az előző nem miattam lett császár, nagyon bízom benne, hogy ezúttal sikerül megúszni a műtétet, megkapom egyből a babámat, és 3 nap után jöhetünk haza a nagylányhoz.
Húúú, akkor úgy látom, eléggé kisebbségben vagyok a véleményemmel...
Ettől függetlenül úgy gondolom, egy nőnek joga van (lenne) beleszólni, hogy mi történjen a testével, egészségével...
Mindenkinek azt kívánom, hogy legyen olyan szülésélménye, amilyet szeretne!
(És semiképp sem szeretnék vitát nyitni hüvelyi-császár pro-kontra, így ilyen válaszoktól kíméljétek meg ezt a kérdést! Egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy hogy oszlanak meg a vélemények.)
császár. Minden ilyen kérdésnél leírom: ne császár és hüvelyi közt kérj véleményt, hanem PROGRAM császár és hüvelyi közt.
Én programcsászárosoktól rosszat még nem hallottam. Én is az voltam, életem egyik legjobb döntése volt.
és akkor most lehet jobban tudni és lepontozni. csók :*
26: nekem programcsászár volt, ennek ellenére is inkább hüvelyit szeretnék, ugyanis az, ami nekem bajom a császárral, programozott esetén is fennáll.
21-es
Ezt úgy írom, hogy még most várom az első babát, de évek óta tudom, hogy biztosan császárt szeretnék. Anyukám mesélte régebben, hogy neki eleve mindkét szülés császár lett volna, de végül sürgősségi császár lett velem is és a testvéremmel is. Tesómon többszörösen körbeteketedett a köldökzsinór, úgyhogy vele szülesztették hamarabb, mert megállt a fejlődésben, engem már kikaptak pont a kiírt napon az utolsó pillanatban, mert eltűnt a szívhang, kiderült, hogy duplán a nyakamon volt a köldökzsinór. Ő nem mondta,hogy fájdalmas volt a felépülés, ellenben azt azóta is hangoztatja, hogy örül a császárnak, így is kevesen múlt, hogy nem lett bajunk. Nagymamámnak azt mondták 50 éve anyával, hogy isteni szerencse hogy nem lett baj, hüvelyi szülés volt, közben vették észre, hogy anyu faros...
Úgyhogy én úgymond az ilyen családi előzmények miatt nagyon félnék a hüvelyitől, évek óta szeretnék gyereket, de ettől rettegek. "Szerencsére" több okból is indokolt lesz a császár úgy tűnik, de épp emiatt nem is bánom.
Én programcsászárosoktól rosszat még nem hallottam. Én is az voltam, életem egyik legjobb döntése volt.
Én is programos voltam, és ha gondolod szívesen elmesélem. Meg ismerek mást is akinek egy életre elvette a kedvét a szüléstől a (program)császár
Utolsó! Tudnál
Nekem mesélni a programotott császárodról?? Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!