Mindenfelekeppen mensi gorcsel kell kezdodnie? Sos
Figyelt kérdés
Kb 2 ora hosszaja nagytakaritast csinaltam azota , hasam alul befeszul, es a hatamba nyilal nagyon fajdalmasan kb 9 percenket nagyon fura egesznapos hanyingerem is van..
39 hetes multam.
2018. aug. 23. 16:57
1/12 anonim válasza:
Nem, nekem semmi mensi görcs nem volt, csak elfolyt a magzatviz.
2/12 A kérdező kommentje:
Jobban orulnek en is ha elfolyna mert akkor egybol tudnam.. elegge fajdalmas befeszithasamba hatamba kb majdnem 1 percig.. ulni nem is tudok meg menni , csak fekudni
2018. aug. 23. 17:03
3/12 anonim válasza:
Nálam volt derékfájás az első gyereknél. Ha vált 4 percesekre, akkor kezdj el szépen pakolgatni és irány a kórház.Addig pihenj ezerrel. Jön a front.
4/12 anonim válasza:
Zuhanyozz le, ha elmulik joslo.De nekem ugyanilyen hatfajassal indult, menses gorcsom abszolut nem volt inkabb olyan hasmeneses gorcsnek mondanam.
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem is olyan.. egyaltalan nem mensigorcs.. most ert ide a vihar lehetbeindit.. megyek lezuhizok majd irok hogy mi a helyzet.
2018. aug. 23. 17:38
6/12 A kérdező kommentje:
Na itt is vagyok , mar a hasam is megy hanyingerem lett a melegvuztol ezert abbahagytam.. de kiszalas utan egybol megfajdult a hasam bekemenyedett..
Hatnemtudom csak lesz valami
2018. aug. 23. 18:06
7/12 anonim válasza:
Figyeld, hogy óráról órára több összehúzódásod van-e!
Nekem amikor fájással indult, nem volt rendszeres. Úgyhogy én is azt néztem, hogy a mennyisége változik-e.
Nekem sem múlt a zuhanytól. Járkáltam, akkor sem. Ledőltem, akkor sem. Nyilvánvalóvá vált, hogy ez már az.
A leírásod alapján lehet, hogy szülés! Ha az, akkor könnyű szülést kívánok! :)
8/12 anonim válasza:
Szorítok kérdező!! Írj majd azért hogy mivan veled 😃
9/12 anonim válasza:
2.te ezt komolyan gondolod hogy 4 perces fájásoknál kezdjen csak el pakolgatni meg készülődni???én a 4 perces fájásoktól számolva 1 óra múlva babáztam.
10/12 anonim válasza:
Akinek nem folyik el a magzatviz,annak a zsülsée fájásokkal kezdődik méhösszehuzodásokkal ami lehet has fájás,vagy derék fájás.kérdező te szülsz lassan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!