Ha én szeptember 5-én szültem akkor mindenféleképpen visszamenöleg 9-honapra, december 5-ike fele kelett megfoganni a babának? Ez akárhogy is számolom 39-hét ez a normális- nem?
nem emlékszem hogy mikor volt havonta a menstruáciom, meg a tüszörepedések stb... nagyon rég volt, 89-ben sajnos kipakoltak azota nincs menszeszem, de arra emlékszem hogy december 5-én voltam együtt a párommal és dec közepén már éreztem a rosszulléteket, ezért gondolom hogy aznap eshettem teherbe, és igy jön ki a kilenc honap
szeptember5-ig, novemberbe semmikép nem foganhatott meg?
Olyan furi,ne haragudj de leírom,hogy mi jutott az eszembe:))))
Olyan mintha azt szeretnéd kideríteni,hogy ki az apuka:))))
Bocsi
jol gondolod tényleg ez a helyzet, volt egy véletlen baleset akkori időben, de nem tudom melyik honapban történt, az biztos hogy nem decemberben csak elötte való honapokban de pontossan nem tudom mikor.
Egyéjszakás kapcs volt és lehet hogy ővé a gyerek, és az a legkinosabb hogy a páromra nem hasonlit. egyben vagyok biztos, hogy dec 5-én békültünk ki a párommal és akkor voltunk együtt, utána hó közepén kezdtem érezni a rosszulléteket.Most nagyon kinos helyzetben vagyok,-ez a helyzet, egy DNS meg nagyon drága.Mostmár bánom dehát nem tudok mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!