Mit csináljak ha nagyon félek a szüléstől? Ti nem féltetek? Nekem anyukám belehalt a szülésbe én nagyon felek.25 éves vagyok
A császárnak statisztikailag komolyabb kockázatai vannak az _anyára_ nézve. A legtöbb nő azért választja, mert a babának arányaiban biztonságosabb ill. félnek, hogy odalent megsérülnek, nem lesz bent a doki, kiszámíthatóbbnak tartják... és hasonlók, de orvosilag nézve az anya szempontjából ez az életveszélyesebb. Nem véletlenül íratnak alá egy szép hosszú papírost előtte, meg ugye a törvény, ami miatt "elvileg" itthon nem választható is valahogy úgy szól, hogy csak akkor lehet megműteni bárkit, ha a műtét elmaradása nagyobb kockázattal jár, mint a műtét.
A szülés egy természeti esemény, nem lehet totál irányítani és nem azon múlik, mennyire okos vagy ügyes vagy. Ma már nagyon kevesen, de sajnos még előfordul, hogy belehalnak. De csak annyira, mint ahogy a repülőn utazásba vagy a hajszárításba is vannak, akik még ma is belehalnak. Az élet kockázatos, de valamit valamiért, és ha belegondolsz, a gyereked pont olyasmi, aminél jobb indok nem is lehetne, hogy kockázatot vállalj. Szerintem egészségesebb ezt tudatosan elfogadni, mint egy nem létező tökéletes rózsaszín ködért toporzékolni vagy magadat hibáztatni. "A bátorság nem a félelem hiánya" - nekem ez sokat segített.
Minek írtok olyat a kérdezőnek h minek vállalt gyereket mikor már 28 hetes terhes??? FUll érzéketlenek vagytok.
Kérdező, ezen szerintem vagy pszichológussal, vagy a szülésznőddel, orvosoddal való sok-sok beszélgetéssel tudsz túljutni - ha lesz két megbízható szakember melletted, akkor talán megnyugodsz hogy nem eshet bántódásod.
Tisztelt Kérdező!
Édesapád Nevelt Fel? Esetleg Nagymama? (Ha Állami Gondozásban voltál, Érthető a Szorongásod...)
Miért Halt Meg az Édesanyád? Elmondták Neked Valaha is a Teljes Igazságot?
Gyermeked Édesapja Mellett Nem Érzed Eléggé Biztonságban Magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!