Félsz a szüléstől, hiába a többedik?
Figyelt kérdés
Én rettegek, pedig 3. Szülésem, de csak naponta néhány percre tör rám a dolog. Nem feltétlenül a fájdalom, hanem hogy egészségesen bujjon ki.
38 hetes km
2018. júl. 1. 21:03
1/13 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok vele. Nekem is a harmadik babám és most vagyok 36+4.
2/13 anonim válasza:
Nekem második babám,de iszonyatosan félek,jobban,mint az elsőnél..pedig viszonylag könnyű és gyors szülésem volt
37+2hkm
3/13 anonim válasza:
Én csak attól félek, hogy belekergetnek megint egy indokolatlan császárba. Vbac baba lesz! 😊
4/13 anonim válasza:
Első szülésemnél picit féltem csak.mivel ismeretlen volt a dolog így nem igazán tudtam mitől kell félnem.2.babámnál ahogy megtudtam hogy terhes vagyok,onnantól kezdve rettegtem.
5/13 anonim válasza:
4-es!És már megszültél?Ha igen,volt okod félni?Rosszabb volt,nehezebb?
6/13 anonim válasza:
Nem féltem 2. babánál. (Elsőnél se) 3. babánk nem lesz, de ha mégis lenne, akkor már félnék a szüléstől. De én a fájdalomtól.
7/13 A kérdező kommentje:
Elutottem és 3 szülésen vagyok túl, de most vhigy jobban félek, de az az érzésem hogy a következőtől még g jobban félnék, de nem lesz több gyerekünk. Az is közre játszik, hogy 3 gyereket hagyok itthon a férjemmel 1 hétre, mert nekem mindegyik nagyon sárga volt sajnos.
2018. júl. 1. 22:00
8/13 anonim válasza:
Nem volt borzalmas szulesem,(csaszar) de voltak fajdalmak es esemenyek (foleg hirtelenség miatt) amiket nehezen veszeltem at, meg csak 4 honapja szultem. De felek elore a 2.tol pedig semmi komoly komlpikacio nemvolt. Utalom inkabb a kiszolgáltatottságot és tényleg nagyon hirtelen jott.. talan ez is közrejátszott.
9/13 anonim válasza:
Félek, de reménykedem, hogy a 2. is császár lesz. :)
10/13 anonim válasza:
Én attól félek, hogy megint császár lesz. Annyira nem hiányzik az a tehetetlenség, nyomiság, rokkant üzemmód napokig-hetekig. Gyorsan összekaptam magam az első után, de akkor se volt jó élmény, és nagyon irigyeltem azokat, akik természetesen szültek, és pár óra múlva simán tudtak mászkálni. Na meg ők egyből megkapták a babájukat is, mi első éjjel külön voltunk :( Szóval nem hiányzik ez megint. Farfekvés miatt volt az első császár, bízom benne, hogy ketteske befordul, az orvosom szerint nyugodtan szülhetek hüvelyi úton, ha minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!