Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Félsz a szüléstől, hiába a...

Félsz a szüléstől, hiába a többedik?

Figyelt kérdés

Én rettegek, pedig 3. Szülésem, de csak naponta néhány percre tör rám a dolog. Nem feltétlenül a fájdalom, hanem hogy egészségesen bujjon ki.

38 hetes km

2018. júl. 1. 21:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem konkréten félek, hanem inkább olyan érzésem van, hogy nincs hozzá kedvem, de ezt nem tudom jól megfogalmazni. Az egész olyan kényelmetlen volt, a sok nyúlkálás, meg a várakozás, az elváró tekintetek. Jó fájt persze, de a fájdalom érzést úgy is elfelejtem majd, de az jobban megmaradt bennem, hogy megláttam a vajúdóban a dokit és az járt a fejemben, hogy "ó ne megint fel fog nyúlni, mikor nincs elég bajom?!". Na meg a gátvarrás, az szinte rosszabb volt, mint a szülés. Aztán jöttek a kórházi napok, aludni lehetetlen, csecsemősök a sírásig szekáltak, hogy éhenhal a gyerek tápszer nélkül (pedig semmi gond nem volt, csak ez volt a vesszőparipa), enni alig tudtam, mert 15 perc múlva már elvitték a tányért... Ha nem félteném a babát a sárgaságtól én már aznap hazajönnék. Egyébként egyedül a babát féltem, csak vele legyen minden rendben.
2018. júl. 2. 08:43
 12/13 A kérdező kommentje:

Nekem ma fj mindenhol, de egyenlőre szépen mozog, szóval nem bízom. Holnapi szülésbe. Reggel megyek nstre és uhra.

Na igen a Kórházi napok... Én baba mama szommbaba voltam min 3x de igen legutóbb kifigyeltem h nincs nyugodt 1 óra....

2018. júl. 2. 12:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Skandináviában és Hollandiában a legjobb a terhesgondozás mert van max 2 UH és nem kényszerítenek rá sem arra a cukros oldat megivására, sem pedig NST-re semmire!

Szülhetsz otthon ha gondolod és nem kell senkinek az engedélye.

Pun.ci kicsit repedni fog, de a kórházi körülményeknél ezerszer jobb, biztosnságosabb otthonosabb.

Választhatsz császármetszést ha neked az jobb és van elég biztosításod ami fedezi, pláne ha pl 34-36 évesen akarsz első babát szülni, fel is ajánlák.

Sokkal lazábban fogják fel nem betegségként, nem nyomatják hogy csináltass genetikai vérvételt 200 ezerért- én csinálttam- ingyen! És 48 órán belül tudtuk a nemét és azt hogy egészséges lesz.

2018. júl. 2. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!