Félsz a szüléstől, hiába a többedik?
Én rettegek, pedig 3. Szülésem, de csak naponta néhány percre tör rám a dolog. Nem feltétlenül a fájdalom, hanem hogy egészségesen bujjon ki.
38 hetes km
Nekem ma fj mindenhol, de egyenlőre szépen mozog, szóval nem bízom. Holnapi szülésbe. Reggel megyek nstre és uhra.
Na igen a Kórházi napok... Én baba mama szommbaba voltam min 3x de igen legutóbb kifigyeltem h nincs nyugodt 1 óra....
Skandináviában és Hollandiában a legjobb a terhesgondozás mert van max 2 UH és nem kényszerítenek rá sem arra a cukros oldat megivására, sem pedig NST-re semmire!
Szülhetsz otthon ha gondolod és nem kell senkinek az engedélye.
Pun.ci kicsit repedni fog, de a kórházi körülményeknél ezerszer jobb, biztosnságosabb otthonosabb.
Választhatsz császármetszést ha neked az jobb és van elég biztosításod ami fedezi, pláne ha pl 34-36 évesen akarsz első babát szülni, fel is ajánlák.
Sokkal lazábban fogják fel nem betegségként, nem nyomatják hogy csináltass genetikai vérvételt 200 ezerért- én csinálttam- ingyen! És 48 órán belül tudtuk a nemét és azt hogy egészséges lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!