Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is fél nagyon a szüléstől...

Más is fél nagyon a szüléstől vagy velem van baj?

Figyelt kérdés
38 hetes terhes vagyok szóval már akár mikor jöhet a baba. De én szószerint rettegek a szüléstől. Már van egy 5 éves kisfiam. Vele könnyű szülésem volt mindennel együtt 3.5 óra. De most mégis nagyon félek. Más is volt így? Kinek milyen volt a 2 szülése?
2018. júl. 5. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Én is ugyanigy vagyok 32.hétben járok van már egy 5éves kislányom! Nem volt egyszerű menet de semmi pánik nem volt bennem most viszont még éjjel is felkelek és jár az agyam bevagyok parázva :)

2018. júl. 5. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen én is így voltam. Azért is féltem mert akármilyen simàn ment az első azért iszonyúan fájt, és már tudtam mi vár ràm. Meg attól is tartottam hogy biztos nem lesz még egyszer szerencsém és most komplikáció lesz. De minden simán ment és még könnyebb volt mint az első:) Amint beindul a szülés el fog múlni ez a félelem (legalábbis jobb lesz).
2018. júl. 5. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.Én is pont 38hkm vagyok és nekem is második baba lesz.És ugyanígy az elsőt könnyen szültem,de most nagyon félek :( ez a második terhesség nehéz is,az elsővel az is tökéletes volt,lehet ezért is félek ennyire
2018. júl. 5. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a vajudóba behallatszó hangok alapján mert közel volt a szülőszoba azt hittem nem fogok élve onnan kijönni,7 darab szülést hallgattam végig egy éjszaka alatt. De mikor az én időm is ott volt,akkor az már egy olyan más világ hogy le sem lehet írni.
2018. júl. 5. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem mindenki rettenetesen fél a szüléstől, én is így voltam mindkettőnél. Arra kell gondolni, hogy ezt megúszni nem fogod és kár előre még jobban ráparázni.
2018. júl. 6. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!