Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukám azt mondta, hogy...

Anyukám azt mondta, hogy "miattam" maradt nagy hasa, vagyis mert miután megszülettem, nem tett a hasára hidegvizes törölközőt. Lehet ez?

Figyelt kérdés

Ez reális? Hallotta ezt a módszert már valaki? Vigyek be a hónom alatt egy vizes törölközőt a szülőszobára?...(én is babát várok.)

Tornától vagy haskötőtől nem húzódik vissza? Miért kell, hogy hideg legyen és vizes?... mit mondjak, nem vonz a lehetőség:)

2010. jún. 20. 13:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem hiába borogatták a hasamat és hiába nem híztam sokat (5 kilóval kevesebb voltam szülés után, mint mikor terehrbe estem). DE:

sajnos a genetika másképp gondolta. 2 gyerek után, olyan mintha mindenem lejjebb került volna. A mellem, a hasam stb. Igaz mindkétszer 5 kilós lányom született :-D

Hiába nincs rajtam súlyfelesleg, a bőröm van kinyúlva :-(

A párom szerint ezen csak az segít, ha megint kitömjük :-D.

Gondolkozom, hogy a 3. gyerek után inkább plasztikáztatni kellene. Amúgy anyumnak is ilyen hasa, tehát várható volt. Ezen kívül, hiába kentem mindennel, olyan vastag lila csíkos lett ....

Barátnőm sose kente, mégsem látszik meg rajta, hogy 3 gyereket hordott ki :-(

Összefoglalva: csinálhatunk bármit, ha anyukádnak lóg, valószínű neked is fog.

DE: ha a gyerekre nézel, mindenért kárpótol. És ettől még felöltözhetek csinosan, és el tudom csábítani éppúgy a férjemet :-D

2010. jún. 21. 12:26
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Anyuéknak is tettek, vissza is ment a pocakja. De szerintem ez alkati kérdés. Én nem tettem, és mégis 2 hét múlva már nem is látszott hogy szültem.

Tényleg jó kis pocid lehet, nekem 98 cm, és 28 hetes vagyok ikrekkel.

2010. jún. 21. 12:34
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hallottam róla haskötőt használtam utána és alakformáló fehérneműt de sajna nincs sok eredménye mert sokat híztam ami még mindig látványos.De kitartó vagyok és ha abbahagytam a szoptatást neki álok a fogyinak és a tornának.Addig is bő ruhákba járok ami ápol és eltakar így nem nézek ki olyan rosszul.
2010. jún. 21. 12:47
 24/26 A kérdező kommentje:

Hát igen, abban bízom, hogy a bőröm jófajta és striák még csak elő sem fordultak a családban, hátha visszahúzódik...

Egyébként nem akarok a genetika ellen küzdeni, ha olyan marad, hát olyan marad, de ha tényleg azon a törlközőn múlna, azt azért megpróbálnám:)

A pocaknövekedés is alkati lehet, egy barátnőmmel hasonló idős terhesek vagyunk, és az ő hasa is ekkora. Nem a gyerek nagy, csak kicsit más elhelyezkedésbe hozta a bélrendszert:) A védőnő szerint kicsi a szegycsont-szeméremcsont távolságom, hát az is lehet.

2010. jún. 24. 09:11
 25/26 anonim ***** válasza:
tornátol és a haskőtőtől vissza huzodik has igen,nem miattad maradt nagy hasa anyudnak
2012. okt. 23. 09:57
 26/26 A kérdező kommentje:
Utózöngék: végül is császárral szültem, és tettek homokzsákot a hasamra. Minden fogyókúra és torna nélkül visszament három év alatt egész tűrhetőre, még a kockák is láthatóak lettek, de azért rá kellett volna dolgozni :) köszönöm a kommenteket! Érdekes látni egyébként hogy a kor előrehaladtával mennyire változik a test, a kötőszövet... :)
2014. jan. 19. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!