Lepukkantam szülés után, pedig nem hagytam el magamat. Hogy tudnék "helyreállni"?
A szülés alatt felszedett kilókat nem bírom leadni, pedig szénhidrát szegény diétát folytatok amióte befejeztem a szoptatást (3 hónapja), a szoptatás alatt is híztam, összesen a terhesség és a szoptatás alatt 17 kg-t. Kiderült, hogy pajzsmirigy alul működésem van, de hiába kapok gyógyszert (fél éve kb) azzal sem bírok fogyni.
A hajam szerkezete megváltozott, a fodrászom szerint hormonális oka van, sehogy sem áll semmilyen frizura, már több félét kipróbáltunk, szénaboglya lesz belőle, kezelhetetlen.
A bőröm csúnya lett, száraz, kisebesedik, pattanásos. A bőrgyógyász többedik kenőcsöt írja fel, egyik sem hat rendesen.
Rengeteg lógó szemölcs lett rajtam, tele van a nyakam, arcomon is van, mellem alatt, törzsemen.
Ezen kívül még szőrösödni is jobban szőrösödök.
Mindent egybevetve rettenetesen érzem magam, azt sem tudom hogy orvosoljam az egyik vagy a másik problémámat. Az önbizalmam romokban, tükörbe nézni utálok.
Mit tegyek????
16 hónapja szültem, 3 hónapja hagytam abba a szoptatást.
A PM értékem jó már, de fogyni így sem bírok :(.
Kirartás!!!
A pajzsmirigyen túl a leleted többi része rendben van?
Az étkezéseden próbálj meg még változtatni esetleg és lehet kellene valami erőteljes vitaminkúra. És figyelj a sok folyadékbevitelre.
A pattanások nálam is jelentkeztek, és csak a fogamzásgátló szedésével múltak el.
A szemölcsökkel én is küzdök és a fogaimnak is annyi.
Sajnos velem az a baj,hogy egyáltalán nem tudok hízni,csak terhesség alatt.
Szülés után nagyon hamar lement rólam,amit felszedtem.
Hiába zabálok, nem jön rám egy deka se 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!