Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti szülés után mennyit aludtatok?

Ti szülés után mennyit aludtatok?

Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Amennyit engedett a baba. Legalabbis a korhazt abszolut vegigaludtam vele :)
2018. aug. 4. 12:47
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Iszonyatosan fájt a fogam, úgyhogy kb 1,5 órát
2018. aug. 4. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Kb semennyit, az adrenalin meg az izgatottság miatt. Első szülésnél ráadásul 4 ágyas szobában voltam, így éjjelente 2-3 órákat aludtam csak a kórházban.

Második szülésem ráadásul este 11-kor indult be, éjjel 1-re lett meg a baba, császár volt és utána nem aludtam egy szemhunyást sem az adrenalin miatt (az embernek mégiscsak babája születik tehát én képtelen vagyok utána aludni), szóval csak másnap este tudtam aludni a szobában. Itt aztán egyágyas szobában voltam így viszonylag többet sikerült aludnom a hátralévő éjszakákon, 5-6 órákat is, persze nem egyben, hiszen a baba felkeltett szopizni.

2018. aug. 4. 12:59
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Az elsőnél, másodiknál szinte semmit max. 10-20 perc, dolgozott az adrenalin, császáros voltam, a harmadiknál cca 1-2 óra maximum. Amikor haza vittem őket az első nap talán 2-3 órát a második nap 4 órát. Aztán indult a verkli..
2018. aug. 4. 13:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Délben szültem, első éjszaka a gátseben kegyetlenül fájt, állandóan arra ébredtem. A többi éjszakát átaludtam, hála annak, hogy nem volt még rooming-in...
2018. aug. 4. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Császár volt, de szinte semmit. Elbóbiskoltam néha, de felületesen, és 10 percenként felriadtam, néztem az órát, hogy mikor hozzák már a kislányomat. Nekem nagyon rossz volt, hogy nem lehetett velem. Másnaptól meg 4 ágyas szoba, 3-an voltunk, az én lánykám alig sírt, de a másik két baba sokat, ébredtem rájuk. Jó volt végre hazajönni, és aludni egy nagyobbat egyben (értsd: 3-4 órát).
2018. aug. 4. 13:25
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Szinte semennyit.Fel voltam porogve,de nem csak én 4-en voltunk az orzobe és csak beszélgettünk egész éjjel.😁Ha tudtam volna mi vár rám akkor előre alszom pár hónapnyi időt😂
2018. aug. 4. 13:53
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

Körülbelül este 8 fele toltak be a “hálóba”, úgyhogy én egyből aludhattam is. A fiamat elvitték a csecsemősök. Nagyon furcsa volt hogy az első közös órák után hopp, nincs is már velem a következő napig...

Szóval este 8tól kb reggel fél 6ig tudtam aludni. Akkor volt ébresztő.

2018. aug. 4. 14:14
 9/13 anonim ***** válasza:
59%

Szintén császár volt; az őrzőben semmit, mert valamelyik gyógyszertől úgy viszkettem, hogy elviselhetetlen volt...

Másnap délután kb. 1 órát, aztán reggelig megint semmit, mert a kislányom egész éjjel sírt. Utána is esténként max. 2-3 órát. Viszont, amióta itthon vagyunk; 7-8 órákat alszom, mert átalussza az éjszakát.

2018. aug. 4. 15:05
 10/13 anonim ***** válasza:
51%
Természetes szülés volt, hajnali 4-kor folyt el a magzatvizem, (aznap éjjel kb 5 órát aludtam) 11-re lett meg a baba, együtt voltunk a kórteremben is, 3 ágyas szobában. Az első éjszakát ő átaludta, én meg óránként megébredtem, azon aggódva, hogy minden rendben van-e. Összesen talán 8 órát aludhattam. Másnap már kelt éjjel is kb 3 óránként, akkor is kb 8 órát aludtam vele, meg délután egy-másfelet.
2018. aug. 4. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!