Ti szülés után mennyit aludtatok?
Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 12:43
11/13 anonim válasza:
Szinte semmit, a nővérek reggel mikor jöttek vizitre és a csecsemős főnővér látta hogy alszunk nem engedte hogy felkeljek, szó szerint visszanyomott a párnára. Megkérdezte minden rendben volt e éjjel aztán mondta aludjunk tovább. 48 vagy több óra után az volt az első 2 óra hossza amit végigaludtunk.
Mikor viszont hazaértünk első éjjel olyat aludtunk hogy csak na.
12/13 anonim válasza:
Semennyit. Este 10-kor született meg a kisfiam, hajnali 2 körül mentünk szobàba (egyàltalàn nem volt ,,kórterem" hangulata) Egèsz èjjel a kezemben volt, sokat volt cicin. Reggel 10 körül jött pàrom, fogta a gyereket mìg zuhanyoztam, aztàn jött a hallàsvizsgàlat, ùjszülöttvizsgàlat, enni hoztak, tehàt mindig volt valami, ami miatt mèg csak esèlyem se lett volna pihenni. Dèlutàn mentünk haza, aztàn csak estère kerültem vízszintesbe.
13/13 anonim válasza:
Semmit... Első gyereknél belázasodtam, reszkettem, nem aludtam. Másodiknál szimplán csak túl voltam pörögve. De amúgy se tudok máshol aludni nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!