Mennyire gyakori a túlhordás? Ti a kiírt időponthoz képest mikor szültetek?
Utolsó válaszolónak!
Ezt nem értem amit írtál.Ha azért kellett 37 hetesen megindítani,mert rosszak voltak a szívhangok,akkor hogy hagyhattak 2 napig vajúdni?Nekem a 3-ból 2 gyerekemnek voltak a vajúdás alatt rosszak a szívhangok,de azonnal kivették,hiszen ez életveszély a babára nézve.Plusz,ha megindítanak,akkor ugye burkot repesztenek.Ha elfolyik a víz,akkor 24 órán belül kint kell lenni a babának.
Nem írtál el valami?
A szülésmegindítás nem feltétlen jelent burokrepesztést. Nálam is indítottak két napig sikertelenül. Méhszájtágító ballont raktak fel, és két nap reggel folyt belém az oxytocin, nekem sem repesztettek burkot.
Én 2 hetet vittem rá, sajna császár lett a vége, mert az előzőekben leírtak után sem tágultam.
A 19.45-ös válaszolónak:
Nem írtam el sajnos! Úgy történhetett meg a dolog velem, hogy egy köcsög dokim volt, aki szart rám!
Egyébként 14-kor bekötötték az infúziót(azóta sem tudom milyet, mert 19 óra alatt nem folyt le), aztán éjfélkor repesztett burkot. Utánna hajnal 4-kor indultak be nagyon a fájásaim(1 percesek), és reggel 9-kor vittek a műtőbe, miután már hánytam, és nem volt semmi erőm. Ez idő alatt mindössze 1 ujjnyit tágultam, és végig feküdnöm kellett, és végig rajtam volt az NST(lehet, hogy nem ez a pontos megfogalmazás).
Szóval, sajnos így történt. És a 2 nap alatt 3-szor jött be hozzám a dokim.
Természetesen a második szülésemhez már nem őt választottam.
Szia!
Én a fiamat 2 héttel hordtam túl, a lányom meg pont aznap született, amikorra ki voltam írva... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!