Mennyire gyakori a túlhordás? Ti a kiírt időponthoz képest mikor szültetek?
Szia!
Én az elsőt a kiírt napom másnapján szültem,spontán indult és szerencsére meglett simán.A másodikat a 42 hét végén indították,és sajna császár lett belőle mert rosszul volt a baba nagyon mekoniumos volt a magzatvíz is.A harmadikkal a 41 hét végén indult magától,de sajnos nem haladt a szülés oxitocin adása mellett sem,rosszul volt a baba így vele is császároztak,amit nagyon sajnáltam,mert 16 órát vajúdtam vele,és azt mondta az orvos már 1 óra alatt meglesz,erre elfordult a drága keresztbe.Ez volt a legnehezebb szülésem,pedig nem a leghosszabb.
Kívánom,hogy neked könnyebben menjen és simán.
Szia!
Én 13 napot hordtam túl a kisfiamat. Az a 13 nap felért az előtte levő 9 hónappal. :(
Császárral szültem mert faros is volt, és a szívhangja is leesett.
A babák csupán 5%-a születik a kiírt napon . A legtöbb baba a 36-42 hét között jön a világra.
Én 8 napot hordtam túl ( de hosszabb is volt a ciklusom, mint 28 nap)
Én a lányomat 3 héttel korábban szültem, de megindított szülés volt, mert nem volt jó a szívhagja. 2 nap vajúdás után nem tágultam és császár lett a vége.
A kisfiamat 1 héttel hordtam túl, ő megindult magától, bár burkot kellett repeszteni. Utána 6 óra múlva meglett rendesen.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!