Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárt vagy hüvelyi szülést...

Császárt vagy hüvelyi szülést válasszam?

Figyelt kérdés

Ti melyiket választanátol? Annyira tanácstalan vagyok.

Egyik percben így, másikban úgy érzem...

4 éve szültem az első gyermekem, nagyon nehéz volt nagyon megviselt. Még most sem vagyok túl rajta viszont megint babát várok. El kellene döntenem hogy legyen de nem megy. Nagyon félek a szüléstől de a császártól is!

2018. júl. 7. 14:41
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Mindemképp császár. 12 órát vajúdtam, indított szűlés volt koszos magzatvíz miatt. Egy ujjnyira tágultam ki és egy idő után már a doki is nézte, hogy lassan visszafelé zaródok. Közben tachikard lett a fiam, a gép őrülten sípolt, semmi életjel. Ne tudjátok meg, hogy milyen hosszú az a 20 perc szűlőszobától a felsírásig, pedig iszonyú gyorsan csináltak mindent és az ember agyán átfut egy csomó butaság. A családomban nem egy halva születés volt. Hála Istennek nem történt baj, egészséges fiam született. Legközelebb már program császárom lesz, eszemben nincs simán szülni.

Sajnalom, ami történt. A te esetedben jobb, ha császároznak, épeszű orvos ezek után nem hagyna simán szülni.

2018. júl. 12. 23:28
 32/32 anonim ***** válasza:
25%
Kulfodon lakom, csaszart valasztottam. Nem akartam agyserult, fogyatekos gyereket szulesi serules miatt.
2018. júl. 13. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!