Császárt vagy hüvelyi szülést válasszam?
Ti melyiket választanátol? Annyira tanácstalan vagyok.
Egyik percben így, másikban úgy érzem...
4 éve szültem az első gyermekem, nagyon nehéz volt nagyon megviselt. Még most sem vagyok túl rajta viszont megint babát várok. El kellene döntenem hogy legyen de nem megy. Nagyon félek a szüléstől de a császártól is!
Kedves kerdező. Ide sok valasz erkezett
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..
2 progis csaszarom volt. Teljesen pozitiv elmeny volt mindketto! A masodiknal meg jobban ereztem magam utana!👍🏻
Nem kell fel i tole ha ezt valasztod!:) sok sikert
Nagyon kedvesek vagytok köszönöm!
Jó hallani, hogy nem ,, nagy" dolog a program császár..
18# vagyok, annyit még hozzá tennék, hogy én Stockholmban szültem, magas biztosításom volt, és egy Stockholmi kórház szülészete azért nem olyan mint egy magyar, még a magánkórházak sem érnek fel hozzá.
Azonkívül amiket itt használnak gyógyszerek, injekciók, epidurál-érzéstelenítés az ma Magyarországon teljesen ismeretlenek!
Nem azokat a gyógyszereket epi-t kaptam mint amit te fogsz...sajnos.
Én őszintén meg sem éreztem a császármetszést, kivéve amíg kivették belőle, de a felépülésem az nagyon könnyű volt, szinte fájdalommentes.
Ha ezt előre tudom, soha a büdös életbe nem egyeztem volna bele hüvelyi szülésbe.
És igen, nekem a fájdalom volt az elsődleges indok ami miatt nem akartam többet gyerektvállalni sem szülni.
Itt a császármetszés választható, indok nélkül is.
Külföldön élek, annyit kérdeztek, miért szeretnék programozott császárt.
Elmondtam, hogy félek a fájdalomtól, továbbá anya majdnem belehalt a szülésbe, bólintottak, és megbeszéltük az időpontot.
Kb. ennyi volt, nem akadékoskodott senki, és a kutyát nem érdekelte, hogyan tervezel világra hozni egy gyereket.
Plusz itt nincs felesleges ezernyi vizsgálat, a Krankenkasse támogatja az összeset, de te döntöd el, jány UH-ra mész, OGTT sem kötelező, nincs kézzel tágítás, meg lekötözés, társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!