Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárt vagy hüvelyi szülést...

Császárt vagy hüvelyi szülést válasszam?

Figyelt kérdés

Ti melyiket választanátol? Annyira tanácstalan vagyok.

Egyik percben így, másikban úgy érzem...

4 éve szültem az első gyermekem, nagyon nehéz volt nagyon megviselt. Még most sem vagyok túl rajta viszont megint babát várok. El kellene döntenem hogy legyen de nem megy. Nagyon félek a szüléstől de a császártól is!

2018. júl. 7. 14:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Azok okozhatnak akar ilyet is sajnos... Olyan orvost valassz szerintem, aki ezeket nem csinalja.
2018. júl. 7. 21:55
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Oxitocin,hasbakönyöklés,kézzel tágítás (méhszáj rángatásnak hívnám azt hittem kést szúrnak belém) nem kellhettem fel az ágyról nem volt fájásszünet sem vêgül vákum is elökerült meg sem kérdezett. Majdnem elvéreztem vérszegény vagyok... Szóval tudom miről beszélsz én mondjuk nem vállalnék több gyereket szóval elismerésem,hogy te ezekután igen. Dönts úgy,ahogy te jónak érzed. Hála égnek nekem a fiam megúgszta és semmi baja,de a te történetedet olvasva én császárt kérnék pedig én attól rettegtem a legjobban. Kívanom,hogy probléma mentes szülésed legyen bárhogy is döntesz. ☺
2018. júl. 7. 22:25
 23/32 anonim ***** válasza:

Kedves kerdező. Ide sok valasz erkezett

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..

2018. júl. 8. 06:40
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

2 progis csaszarom volt. Teljesen pozitiv elmeny volt mindketto! A masodiknal meg jobban ereztem magam utana!👍🏻

Nem kell fel i tole ha ezt valasztod!:) sok sikert

2018. júl. 8. 10:16
 25/32 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok köszönöm!

Jó hallani, hogy nem ,, nagy" dolog a program császár..

2018. júl. 8. 14:19
 26/32 anonim ***** válasza:
59%

18# vagyok, annyit még hozzá tennék, hogy én Stockholmban szültem, magas biztosításom volt, és egy Stockholmi kórház szülészete azért nem olyan mint egy magyar, még a magánkórházak sem érnek fel hozzá.

Azonkívül amiket itt használnak gyógyszerek, injekciók, epidurál-érzéstelenítés az ma Magyarországon teljesen ismeretlenek!

Nem azokat a gyógyszereket epi-t kaptam mint amit te fogsz...sajnos.

Én őszintén meg sem éreztem a császármetszést, kivéve amíg kivették belőle, de a felépülésem az nagyon könnyű volt, szinte fájdalommentes.

Ha ezt előre tudom, soha a büdös életbe nem egyeztem volna bele hüvelyi szülésbe.

És igen, nekem a fájdalom volt az elsődleges indok ami miatt nem akartam többet gyerektvállalni sem szülni.

Itt a császármetszés választható, indok nélkül is.

2018. júl. 8. 15:41
 27/32 anonim ***** válasza:
Én természetes szülés parti vagyok kórházi körülmények közt. De nem ítélem el a császárt se. Aki azt szeretne, legyen neki császár, de szerintem egyik se könnyebb a másiknál. Mindegyik máskor fajhat és másképp. Ha lehet én maradok a huvelyinel, de elfogadom akinek van félelme a szulestol. Nalad érthető. Én is inkább orvossal tanácskoznam ezt meg, és dontsetek legjobb tudasotok szerint és a baba egészsége szempontjából! Legjobban. Sok sikert!
2018. júl. 9. 23:08
 28/32 anonim ***** válasza:

Külföldön élek, annyit kérdeztek, miért szeretnék programozott császárt.

Elmondtam, hogy félek a fájdalomtól, továbbá anya majdnem belehalt a szülésbe, bólintottak, és megbeszéltük az időpontot.

Kb. ennyi volt, nem akadékoskodott senki, és a kutyát nem érdekelte, hogyan tervezel világra hozni egy gyereket.

Plusz itt nincs felesleges ezernyi vizsgálat, a Krankenkasse támogatja az összeset, de te döntöd el, jány UH-ra mész, OGTT sem kötelező, nincs kézzel tágítás, meg lekötözés, társai.

2018. júl. 10. 13:52
 29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szeen a válaszokat. Picit mostmár jobban hajlok a császár felé de természetesen megbeszélem az orvosommal!
2018. júl. 11. 17:32
 30/32 anonim ***** válasza:
#18-aska. Ha pisilni sem tudtál, nemhogy dugni'-a szavaiddal élve, akkor mégis hogy a fenébe lettél te újra terhes egy éven belül? Meg szállt a Szentlélek?,🤣
2018. júl. 11. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!