Aki csaszarozva volt hol vetetek meg a patikaba a cernat merrt en voltam egy par patikaba de sehol nem kapok?
Figyelt kérdés
2018. jún. 27. 09:48
1/18 anonim válasza:
Ez most komoly, hogy cérnát kell venni? Amúgy elképzelni max gyógyászati segédeszköz boltban tudom.
2/18 A kérdező kommentje:
Nekem meg kell vegyem a cernat ma beszeltem vele fel irta receptre de sehol nem kapom meg a patikaba es nem tudom hol keresem es meg kell vegyem en a cernat mert nem adjak ok!!!
2018. jún. 27. 09:52
3/18 anonim válasza:
Na ne mar ... holvan ez ?
Orvosi muszerboltban nezd. Amugy en nem venném meg, mert ilyen egyszerűen nincs nem ezért fizeted a tb- t !!!
5/18 A kérdező kommentje:
Szatmaron fognak császározni Dr Micle Adriana
2018. jún. 27. 10:06
6/18 anonim válasza:
Neked kell megvenni a műtéthez használt varrócérnát? Ilyet még életemben nem hallottam. Szerintem itt valamit félreértettél.
8/18 A kérdező kommentje:
Feltetem a receptet amit irtak
2018. jún. 27. 11:02
9/18 anonim válasza:
Erre egy magyar fórumon nehezen fogsz választ kapni. Magyarországon ilyen nincs, itt a cérnát még nem kell megvennünk.
10/18 anonim válasza:
Itt még nem kell megvennünk, de nálam nem volt olyan varróanyag, amivel varrni akartak, és nem volt olyan méretű tű sem, amivel a gerincemet akarták szúrni. Még szerencse, hogy érzéstelenítőjük volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!